V kazdom pripade nabuduce radsej hodim otazku sem ako sa nechat obtiahnut "originalnymi dielcami".
Moderátoři: Martun, Moderátoři

tak to vyzera, ze na dalsej stk by som s brzdami uz nepresiel...
  tak to vyzera, ze na dalsej stk by som s brzdami uz nepresiel...

Ale pozeral som ako puk, keď ma vyzval na predloženie povinnej výbavy... Vestu videl keď dával do OBD na emisie konektor.
  Ale pozeral som ako puk, keď ma vyzval na predloženie povinnej výbavy... Vestu videl keď dával do OBD na emisie konektor. ... Ale na to som mu povedal že: Ak toto sú najvážnejšie závady môjho auta tak ok (osvetlenie zadnej ŠPZ, lekárnička)...
 ... Ale na to som mu povedal že: Ak toto sú najvážnejšie závady môjho auta tak ok (osvetlenie zadnej ŠPZ, lekárnička)...  ... a technicku ... brzdy predne prave trosku slabsie brzdy a zadne lave - ktove preco ? ... neriesim zatim ...
 ... a technicku ... brzdy predne prave trosku slabsie brzdy a zadne lave - ktove preco ? ... neriesim zatim ...  ... nezdala sa mu rucna brzda ... ako som kukal na tie parametre co mu vybehovali na monitore a co tvrdil ze rucna by mala zaberat na plno pri 5, 6 zube ... a mne zevraj zaberala uz pri chyteni 2, 3 zuba ... vravim ja som z rucnou nerobil nic ... tak mi to dal do lahkych chyb ... 214 tusim ... prevod rucnej brzdy ... ci nejak tak ... zarobene 47,70 Eur ...
 ... nezdala sa mu rucna brzda ... ako som kukal na tie parametre co mu vybehovali na monitore a co tvrdil ze rucna by mala zaberat na plno pri 5, 6 zube ... a mne zevraj zaberala uz pri chyteni 2, 3 zuba ... vravim ja som z rucnou nerobil nic ... tak mi to dal do lahkych chyb ... 214 tusim ... prevod rucnej brzdy ... ci nejak tak ... zarobene 47,70 Eur ...  ...
 ...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |