Zatím samé pozitivní dojmy. Akorát na pravé straně mi stále blikají senzory tlaku pneumatik, i když jsou kola dofoukané. Vadné snímače? Nebo to chce nějak nakalibrovat? Můžu na to uplatnit záruku (auto je ještě v záruce)? Zkusím prolistovat forum a pak na to dám nové téma do sekce i40
Návrat ztraceného syna.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
Michal.Orlova
- **
Návrat ztraceného syna.
Tak jsem po 11 letech opět zde
! Předchozí Lantra II sedan 1,8i byla v roce 2009 nahrazena Lancií Lybra SW 1,9 JTD (mimochodem velká spokojenost) a tu nyní nahrazuje kombík i40 1,7 CRDi Experience Success + Paket Winter + Paket Navi. Bylo to referentské vozidlo přímo od Hyundaie. 2018, nájezd 7000km. To nezní špatně.
Zatím samé pozitivní dojmy. Akorát na pravé straně mi stále blikají senzory tlaku pneumatik, i když jsou kola dofoukané. Vadné snímače? Nebo to chce nějak nakalibrovat? Můžu na to uplatnit záruku (auto je ještě v záruce)? Zkusím prolistovat forum a pak na to dám nové téma do sekce i40
.
LantraII 1.8, Lancia Lybra 1.9JTD, i-40 1.7CRDI
- Reklama
- Axel.Foley
Re: Návrat ztraceného syna.
Vítej zpět. Přeji hodně šťastných a spokojených kilometrů.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White