Kazdopadne k veci, pristup jak rikam pohoda, po domluve jsem mohl jit na dilnu, byl jsem pri vypusteni oleje, vymene olej. filtru, naliti novyho oleje, probral jsem s mechanikem vzduchovej filtr motoru, ze neni treba menit, tak mi ho jen profouknul kompresorem, byl nadherne bilej, to jsem cumel po 2 letech, zbytek jsem rikal, ze jiz nemusim byt pritomny, dopredu po domluve mi byla zapujcena nova i20ka, dal jsem si pekne obed ve meste s pritelkyni, nejaky ty nakupy a nasledne mi prisla SMS, ze je auto pripraveno. Puvodne byla zapujcka te i20 ocenena na 150Kc, to mi nasledne bylo receno zdarma, "smlouva" byla roztrhana a muj najezd cca 10km domluven, ze nemam ani tankovat "projete" PHH. Suma sumarum fakt mam z toho dobry pocit, nize mate cenu 2. garancky:

Olej jsem mel svuj, pylovy filtr se nemenil protoze ho tam mam pred tydnem vymenen svepomoci a po domluve se nedelala geometrie, protoze auto nikam netahne a namer se jim moc nechce delat, protoze kdyz to maji pry "nahozeny" tak delaji rovnou geosku = 1200Kc, navic nebyla delana desinfekce klimy, neni to povinny ukon jen doporuceny a jelikoz na muj dotaz jak ji delaji, tak nemaji masinu na ozon ale delaji sprayem (ten si muzu koupit taky) a klimu jsem za celou dobu pustil tak 5x, tak si necham udelat desinfekci jinde primo ozonem.
Podtrzeno secteno, udelano co jsem ocekaval za 18 stovek v klidu...