HP05 mi prijdou uz moc tmave. Sice dobry, ze do auta neni skoro videt, ale kdyz se vezes vzadu, tak mas porad pocit, ze uz je noc nebo pred bourkou

Limitz: Koukas dobre, ale jsou tonovane z vyroby, tusim 14% utlum.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
s tím nebezpečím při nehodě je to právě naopak, fólie udrží sklo pohromadě a v případě nehody se tak nestane že by se na tebe vysypalo... a pokud se už rozbije tak se jednoduše i s fólií vytlačí ventomiboy píše:Haer - tmavost folii je vec vkusu, ja by som dal aj tu najvacsiu cernotu HP00 pokial by taka bola:) vyhovuje mi, ked nie je do auta vidiet, vies si tam zlozit veci bez rizika ze ti niekto vybije okna, nehovoriac o znizenom prieniku uv.
nad prednymi (solarnymi) foliami asi ani neuvazuj, ludia si ich sice davaju (hlavne tmave), avsak z hladiska bezpecnosti je to pre teba minus, ak by si v pripade havarie potreboval napriklad rozbit okno alebo by sa k tebe chceli dostat zachranari cez okno. to by rozbijali asi dlhsie. navyse tepelny odraz je minimalny + akekolvek folie na predne skla su zakazane.
viac si k tomu precitas napr tu: http://www.autofolie-suntek.sk/autofoli ... ostne.html
Tak jsem si zkusil představit,jak někoho vytahují bočním oknem uHaer píše: Navic jako unikove se vetsinou berou bocni okna....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |