Stárneš kamaráde a auto si konečně po letech
 sedá
  sedá  Že by jsi se podíval k 6l
 Že by jsi se podíval k 6l  

?
 ?Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

sedá
  sedá  Že by jsi se podíval k 6l
 Že by jsi se podíval k 6l  

?
 ? 

tak to je klika, že jsem minulý týden přezul...
 tak to je klika, že jsem minulý týden přezul... 

já už zimáky dal, protože tento víkend nebude čas, pak nejedu na chalupu a pak už by mohlo být pozdě...
 já už zimáky dal, protože tento víkend nebude čas, pak nejedu na chalupu a pak už by mohlo být pozdě...  

](./images/smilies/eusa_wall.gif)
 .
 .Ne, já jsem loni přezul, až mrzlo pár dnů po sobě a letos tomu nebude jinak.Raul píše:Chlapi, vy přezouváte kola přesně podle výhlášky? 1.11. nasadit zimáky i kdyby bylo 20°C a 31.3. zpět na letní, když bude mrznout a 20 čísel sněhu ... ?
Raule... ideální je jet přezouvat zimáky když je už nasněžíno...Raul píše:Chlapi, vy přezouváte kola přesně podle výhlášky? 1.11. nasadit zimáky i kdyby bylo 20°C a 31.3. zpět na letní, když bude mrznout a 20 čísel sněhu ... ?

Ano, přesně tak to dělám. Bez ohledu na počasí, co je psáno, to je dáno.Raul píše:Chlapi, vy přezouváte kola přesně podle výhlášky? 1.11. nasadit zimáky i kdyby bylo 20°C a 31.3. zpět na letní, když bude mrznout a 20 čísel sněhu ... ?
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |