myslíš Slovenskóó.darryl píše:Slovesko, země neomezených možností.
 . Každý občas pochybí.
 . Každý občas pochybí. 
Moderátor: Moderátoři
myslíš Slovenskóó.darryl píše:Slovesko, země neomezených možností.
 . Každý občas pochybí.
 . Každý občas pochybí. 
16 palců máš kola na autě, tak proto trochu škodolibého smíchunorthon píše:Napísal som myslím 16palcove neviem koľko majú je to blbosť.
 .. pro příště bych typoval repro 13 nebo 16 cm
 .. pro příště bych typoval repro 13 nebo 16 cm  
Teď mě jen napadlo, neměl jsi nastavený na radiu Fader (nastavení hlasitosti předek/zadek) na předek 100% , zadek 0% když jsi to zkoušelnorthon píše:Ja som to riešil.. Mám jedno z prvých I20 na Slovensku a je pravda že prvé modely majú predprípravu v zadných dverách. Kúpil som si nové reproduktory a chcel som ich tam namontovať ale problém je v tom že tie kabely sú mŕtve ... Tie repárky vôbec nehrajú a mechanik mi povedal ze problém bude asi v zapojení v rádiu ale na to by trebalo rozobrat pristrojovku a pozrieť sa na rádio čo ja som absolútne vylúčil.Nové repraky som si dal namontovat do predných dverí a som absolútne spokojný.

A máš i20 kdy vyrobenou a výbavu? Jinak bych se tam taky rád podival, ale zaboha nemohu vymontovat kličku oken, máš taky švihadla vzadu, jak si řešil vymontování? díkAvital píše:Přátelé, zrovna jsem rozebral zadní dveře a bohužel, dráty na repro chybí. Jinak průměr repro je 16.5 cm.. to znamená třeba od Pioneer TS-G 17.. podle chuti a peněženek

](./images/smilies/eusa_wall.gif) . Poraďte čo stým či zbytočné peniaze do vzduchu išli.
 . Poraďte čo stým či zbytočné peniaze do vzduchu išli.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |