Dovolená
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Axel.Foley
Re: Dovolená
O víkendu jsem otočil východ Slovenska. Tolik zmrdů za volantem jsem na Moravě nepotkal za rok, co na Slovači za víkend
Plná čára není plot, nepřehledné horizonty a zatáčky jsou pro mnohé k předjíždění jak stvořené, rychlost je jen pojem v zákoně a číslo na ceduli, atd., atd. K zblití
Na něčem, co byly kdysi silnice, na mnoha místech chybí asfalt. Na jiných asfalt zase nekontrolovaně přebývá. Zato bílé barvy na čáry je chronický nedostatek. Přejezd přes Čadcu za trest, Ružomberok to samé v bledě modré ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
- Reklama
Tak uz jsem to tu tusim psal nekolikrat, pokud budou smesne pokuty, lidi budou jezdit jak popisujes. Nechapu, ze si lide nevazi zivota a treba i s rodinou jezdi nebezpecne.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mne sa na Slovensku jazdi dobre. Resp v zasade nevidim rozdiel medzi CR a SK. Vynimkou je okolie Brna, tam je tzv "naschvalistov" skutocne dost, ale da sa to prezit a clovek si trochu zanadava.
Mesiac dozadu sme boli na vylete s mamou v Poprade (resp maly roadtrip, daval som sem par fotiek). Tucsonom. S brnenskou SPZ. Ziadne trable, ziadne konfliktne situacie. Tak neviem. Negeneralizoval by som. Mozno je to uz vrodena (a ziskana jazdenim na moto) predvidavost ale nejakym konfliktom sa vyhybam (zaklopem na drevo)
Mesiac dozadu sme boli na vylete s mamou v Poprade (resp maly roadtrip, daval som sem par fotiek). Tucsonom. S brnenskou SPZ. Ziadne trable, ziadne konfliktne situacie. Tak neviem. Negeneralizoval by som. Mozno je to uz vrodena (a ziskana jazdenim na moto) predvidavost ale nejakym konfliktom sa vyhybam (zaklopem na drevo)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tak asi se shodneme, ze jsou lide, kteri by za volant sedat nemeli, mladi stari, bez vyjimky, aby zase nekdo nepsal, ze jsem zly na duchodce 
Problemom SK je nekonecna stavba jednej blbej dialnice a neexistujuca alternativa napr. V podobe vlaku. Napr cesta autom Bratislava - Humenne je autom cisteho jazdneho casu 5 hodin cca (bez otvoreneho obchovatu RK co sa ma stat buduci tyzden) vlakom som za ten cas este len v Kosiciach a caka ma prestup niekedy aj s cakanim niekolkych desiatok minut a 1,5 hodinova cesta ho Humenneho. O komforte cestovania ani nehovorim. Nemam rad agresivitu za volantom ale z toho vsetkeho sa niektorym ani necudujem....
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ja sa teda tomu cudujuem, uprimne.. Napr v tuneli Visnove - z jednej strany je snad 200km dialnice. Z druhej, okay je to horsie ale stale to bude 15km+ potom je pauza a potom je dlllllllllhy usek az niekam za Spis. Takze faktor uviaznutia a nasledneho stresu rozhodne nechapem a odmietam brat ako nejaky dovod.
A cudujem sa tomu, ze mi pri tempomatovom 102km/h a predbiehani kamionov v snure iducich 85-90km/h ma potrebu pri jazde v tuneli ma niekto potrebu byt doslova 2m za naraznikom a pripadne preblikavat (nereagujem, je mi to uplne jedno). A to nie je len specialita Visnoveho. To je specialita moravskej D1 pokojne pri Kromerizi, ktora bola donedavna dialnica duchov. Uplne podobny sposob s tym, ze tam nie je teda ten tunel ktori pri nehode zatvoria a dalsia cast lepicov nadav, ze sa musi trmacat znovu cez Strecno.
Nas (CZ/SK a este by som doplnil Madarsko) typ jazdenia je proste bezohladne nebezpecny. A nie preto, ze to mame na salame (ako Balkanci, Rumuni a Taliani) ale ze mnozstvo ludi to proste robi schvalne. To je zasadny problem. A myslim, ze som toho uz v Europe a jej okoli prejazdil dost na take to posudenie.
Samozrejme sem tam sa podobne epizodky odohravaju vsade - v Rakusku, v Polsku.. ale rozhodne nie moc casto. Ako som pisal vyssie, snazim sa im predchadzat resp neberiem si to moc k srdcu, no uprimne CR a SR si fakt nemaju co zavidiet. Dokonca by som mohol napisat, ze okolie Brna je skutocne casto neprijemne. Mozno dane aj skutocne roznym motoristickou zakladnou do ktorej nam pribudaju postsoviecki Boltaci a podobne
A cudujem sa tomu, ze mi pri tempomatovom 102km/h a predbiehani kamionov v snure iducich 85-90km/h ma potrebu pri jazde v tuneli ma niekto potrebu byt doslova 2m za naraznikom a pripadne preblikavat (nereagujem, je mi to uplne jedno). A to nie je len specialita Visnoveho. To je specialita moravskej D1 pokojne pri Kromerizi, ktora bola donedavna dialnica duchov. Uplne podobny sposob s tym, ze tam nie je teda ten tunel ktori pri nehode zatvoria a dalsia cast lepicov nadav, ze sa musi trmacat znovu cez Strecno.
Nas (CZ/SK a este by som doplnil Madarsko) typ jazdenia je proste bezohladne nebezpecny. A nie preto, ze to mame na salame (ako Balkanci, Rumuni a Taliani) ale ze mnozstvo ludi to proste robi schvalne. To je zasadny problem. A myslim, ze som toho uz v Europe a jej okoli prejazdil dost na take to posudenie.
Samozrejme sem tam sa podobne epizodky odohravaju vsade - v Rakusku, v Polsku.. ale rozhodne nie moc casto. Ako som pisal vyssie, snazim sa im predchadzat resp neberiem si to moc k srdcu, no uprimne CR a SR si fakt nemaju co zavidiet. Dokonca by som mohol napisat, ze okolie Brna je skutocne casto neprijemne. Mozno dane aj skutocne roznym motoristickou zakladnou do ktorej nam pribudaju postsoviecki Boltaci a podobne
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023