To je samozřejmě Ještěd, dominanta nad Libercem
 A těmahle fotkama si mi dal nápad, kde si vyfotit taky autí =)
Jinak schvalne kdo vi, jakej tvar ma presne Jested?

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

)
 )

Tak jo, ono to vypadá všechno stejnělaufas píše:Pleteš.
Liberec - Ještěd

Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97
 Hyundai Lantra kombi 1.6 GL benzín, 84 kW, r.v. 97  

Coco?laufas píše:Co?
Kuci kuci . . .

Takova zakladni vecHardcam píše:Coco?laufas píše:Co?
Kuci kuci . . .

...ne, fakt....Jested jsem z dalky uz videl, to asi kde kdo, le nikdy jse se tam nedostal. Jedine, co me muze omluvit je nizky vek, napravim to:)
 ...ne, fakt....Jested jsem z dalky uz videl, to asi kde kdo, le nikdy jse se tam nedostal. Jedine, co me muze omluvit je nizky vek, napravim to:)Jsem mladsi a vim toHardcam píše:laufas: vzdyt ja se stydim, ty to nevidis? Hele -...ne, fakt....Jested jsem z dalky uz videl, to asi kde kdo, le nikdy jse se tam nedostal. Jedine, co me muze omluvit je nizky vek, napravim to:)

prej stejne. to tady nerikej nahlas, par z Liberce nas tady jeales.ck píše:Tak jo, ono to vypadá všechno stejnělaufas píše:Pleteš.
Liberec - Ještěd
 a ne nahodou je silueta hyperboloidu Jestedu symbolem pomalu vseho na liberecku a v libereckem kraji
 a ne nahodou je silueta hyperboloidu Jestedu symbolem pomalu vseho na liberecku a v libereckem kraji  architekt Karel Hubacek za ni taky dostal oceneni jako myslim ze nikdo jiny z teto republiky
 architekt Karel Hubacek za ni taky dostal oceneni jako myslim ze nikdo jiny z teto republiky 

Taky jsem jeden z Reichenberku a s Ještědem jsem srostlý,ale přimlouvám se,už ho nekamenujte. Myslím,že už si to bude pamatovat.-JxD- píše:Souhlasim s Blackem ... máš problém s Ještědem, máš problém i se mnou
A ty bys to Hardcame měl napravit, uvidíš hodně věcí kolem, i elektrárny v polsku
 Jinak když půjdete po hřebeneu na východ,tak je tam asi po 2 km na Pláních taková pěkná hospůdka s dobrým pivem a borůvkovými knedlíky. (Ne Ještědka,ale chata na pláních.) Jinak také prima lyžování.Není tu tolik lidí.
 Jinak když půjdete po hřebeneu na východ,tak je tam asi po 2 km na Pláních taková pěkná hospůdka s dobrým pivem a borůvkovými knedlíky. (Ne Ještědka,ale chata na pláních.) Jinak také prima lyžování.Není tu tolik lidí.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |