Říkal jsem , že jsem také koupil HB4 LED ty relativně levné do mlhovek, ty skoro nepoužívám a kupoval jsem to hlavně kvůli cestě na chalupu (úzká silnice lesem cca 10km) tak tam si je zapínám abych viděl víc do šířky. LED i ty obyčejné svítí víc, ale abych řekl pravdu čekal jsem od toho víc
 Mám xenony a v mlhovkách jsou taky čočky, takže je tam clonka, oslňování fakt nehrozí, ale když se blíží auto proti, stejně je vypnu (v tom lese). Se žárovkama jsem si ani nevšiml, že mlhovky svítí teď už to poznám a do stran i lépe vidím..... ale jak jsem psal, čekal jsem víc
  Mám xenony a v mlhovkách jsou taky čočky, takže je tam clonka, oslňování fakt nehrozí, ale když se blíží auto proti, stejně je vypnu (v tom lese). Se žárovkama jsem si ani nevšiml, že mlhovky svítí teď už to poznám a do stran i lépe vidím..... ale jak jsem psal, čekal jsem víc 

jsou to ty s ventilátorem - nasadit šly v pohodě, i konektory sedí, dokonce jsem ani nemusel přehazovat piny - prostě cvak a je to
  jsou to ty s ventilátorem - nasadit šly v pohodě, i konektory sedí, dokonce jsem ani nemusel přehazovat piny - prostě cvak a je to   (to by byl ekvivalent cca 800W k běžné žárovce)
 (to by byl ekvivalent cca 800W k běžné žárovce)