No asi nejsi ten "správný" jezdec. Já jezdím trasy až 1300 km v jednom tahu, ale ne bez zastávky. Vloni v pohodě non stop Perugia Domov, když kluk v Itálii omarodil, samozřejmě se stavím na jídlo a napití. A jezdím denně. Z toho Maďarska jsem skutečně zastavil asi na 1/4 hodiny. U pumpy Tank ONO v Plané nad Lužnicí. Nesmíš zapomínat, že na rozdíl od Tebe jezdím nějakých 58 let a něco jsem už ujel a mám na to vypěstovaný návyk, jak takové cesty absolvovat. A za mlada, když jsi se někam chtěl dostat třeba Trabantem, pak to trvalo hodně dlouho, jestliže ten verk nejezdil rychleji než 80, z kopce 100. Zvyk je železná košile.
Trénuj chlapče a uvidíš, že to také zvládneš. Zastavit na protáhnutí nebo na jídlo není nic proti tomu, že jedeš non-stop. Taková krátká přestávka k tomu patří. Jde o to, že nemáš přestávky na několik hodin odpočinku.
Tipy na výlety
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tipy na výlety
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
od. 19.4.2017 Renault R 11,1,7i z 04/1985,barva červená (atestovaný veterán)
od 17.12.2021 Renault Fluence 1,6 16V z 08/2014, barva bílá káva
- Reklama
Tak, keď sa človek "zajazdí", a je správne "nastavený" zvladne dlhe štreky bez problémov a bezpečne. S pohodlne auto je podmienkou. Dokiaľ je pre niekoho dlhá jazda len nutným zlom a nie radosťou, tak každá rada márna a všade budú vidieť "lakovanie"
Mirku, boli sme so ženou a kľudne jej doprajem luxus kempu, aby som ju potom v lete mohol "vláčiť " cestou necestou po divočine. Stratégia.
A keď tam pôjdeme nabudúce, tak berieme aj bicykle a kajak. Toto bola taka prieskumné akcia (na základe aj Tvojej skusenosti- si ma inspiroval). Akurát moja indispozicia mi zmenila plány. Na druhej strane sme si vyskúšali pobyt v ultra malom priestore, v zlom počasí a v chorobnom stave. Síce sme boli napichnuti na elektriku, ale kuril som bufikom. Nabudúce to bude lepšie. 
Mirku, boli sme so ženou a kľudne jej doprajem luxus kempu, aby som ju potom v lete mohol "vláčiť " cestou necestou po divočine. Stratégia.
- Espero
- Kontaktovat uživatele:
Já nejel do toho kempu právě kvůli bufíkům, ne kvůli ceně, ta tam vysoká není a když ty desítky obytňáků v noci spustí topení, pak tam musí být nedýchatelno. A samozřejmě, mít tam k dispozici WC a kuchyňku k umytí nádobí po jídle, které pojídáš v autu k zahození není. Já navíc neměl ještě v nádrži napuštěnou vodu, ale jen kanystry. Tento týden ve čtvrtek jedu na STK a chci aby vůz byl co možná nejlehčí, až budou měřit účinnost brzd. Takže jsem opustil pohodlí při této krátké cestě a nádobí myl poléváním z kanystru.
Ale perlička, setkala jsem se tam s Čechem, prý to byl fotbalista a měl malé roční dítě a manželku se skvostnou pánví. Byl v tom kempu, mluvili jsme spolu v bazénu, seznámila nás jeho žena, která se mnou navázala kontakt asi hodinu před tím. A když jsme se bavili jak a kam jezdíme, pak řekl, že nejezdí mimo EU, protože tam nefunguje internet a má problém s platebními kartami, které mu nechtějí brát a hotovost ve valutách odmítá používat. Jeho život je prý ta tráva zelená a internet. Sice jsem zachoval kamennou tvář, ale v duchu jsem se mu smál. A bylo vidět, že jeho žena se skvostnou pánví se za něj trochu stydí.
Ale perlička, setkala jsem se tam s Čechem, prý to byl fotbalista a měl malé roční dítě a manželku se skvostnou pánví. Byl v tom kempu, mluvili jsme spolu v bazénu, seznámila nás jeho žena, která se mnou navázala kontakt asi hodinu před tím. A když jsme se bavili jak a kam jezdíme, pak řekl, že nejezdí mimo EU, protože tam nefunguje internet a má problém s platebními kartami, které mu nechtějí brát a hotovost ve valutách odmítá používat. Jeho život je prý ta tráva zelená a internet. Sice jsem zachoval kamennou tvář, ale v duchu jsem se mu smál. A bylo vidět, že jeho žena se skvostnou pánví se za něj trochu stydí.
od 29.3.2018 Peugeot Boxer 3000 Blue HDi L2H1,barva červená Tiziano,obytný vůz s ložnicí 1,87x3,12 m.
Dobré miesta s elektrikou a signálom wifi su poblíž bazenu, tam boli nasačkovani Česi, Nemci a Rakúšani. Ti kuria elektrinou. Kemp je rozsiahly a tak aj ten, co chce kľud a čistý luft, si nájde miesto. V lete tam ale musí byť napráskané
. Okrem toho dobrý bufik nesmrdi
cena bola 41E na noc(2osoby,auto,elektrina, celodenný vstup do kupelov). V poho cena na krátky pobyt.