Co je tam za originál svíčky, nevím, ale kouknul jsem do dvou obchodů a na vezi 81kW nabízejí oba shodně jen BOSCH 0 242 135 554.
Teď nemám u sebe chytrou knížku, ale myslím, že tam psali, že se mají měnit po 5 letech/60t. km.
Chtěl bych se zeptat, jestli přijdu o záruku, když si je vyměním sám a na 5. garančce jim to nahlásím.
Při dnešních Hyundai-cenách bych se ani nedivil, kdyby za jednu chtěli víc jak tisícovku plus práce. Předpokládám, že svíček je tam 4, ikdyž je to dual port injection (=2 vstřikovače na válec).
kdyz uz jsme u toho "vymen si u baraku" .. jaka je tu pls specifikace dotazeni - utahovaci moment pripadne dotoceni svicky?
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ze zajimavosti sem taky koukal na youtube a nasel sem tohle video .. dela tam mimo svicek, olej i filtry, ale svicky tam dela "od oka" https://www.youtube.com/watch?v=Hi6ivYgHyB4
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Moment nevím, dalo by se to určitě zjistit, ale nemám důvod to zatím řešit. Jinak platí zlaté pravidlo, měnit při vychladlém motoru a teplotě vzduchu kolem 20 stupňů a pokud nemáš momenťák, tak prostě na pocit jen lehce dotáhnout, žadnou velkou sílu nepotřebuješ.
Jak moc se dá ta výměna pojebat?
Měnil jsem svíčku jen na své hondě - sekačce na trávu
Půjdu teď 5. garančku (u mě už pozáruční), auto má 5,5 let a 57kkm a lehce mi cuká (spíš tedy vibruje) při prudším zrychlení, tak si říkám, že bych jako první krok nechal udělat. Ovšem 1100 Kč za svíčku + práce mi přijde dost. No, uvidím, jak to nacení (ten známý neuatorizák v Praze - Hloubětíně)
Ten BOSCH 0 242 135 554 je za 250,-
Jinak se i30 FB skupině doporučují NGK nebo Denso.