u testov som dost skepticky. Ale samozrejme, je to ucelenejsia referencia ako referencia jedneho uzivatela
Zena ma na Stonicu prvo montaz Michelin Primacy 4 (made in Germany) 195/55/R16 a tie su fakt tiche, ale doslova miznu pred ocami - co mi tak trochu vadi, ze sa pneumatiky vyrobia v Nemecku, odvezu sa do Korei (kde sa Stonic vyraba) a ten sa potom dovezie znova do Europy. Matador tiez vyraba na Slovensku, v Rusku (teraz asi nie

) a myslim v Albansku a Rumunsku - mal som vzdy pneu vyrobene na Slovensku (objednavam normalne na eshopoch v CR). Vyhybam sa dlhodobo pneu fyzicky vyrobenym v cine (motorkari by mohli rozpravat o Pirelli sport daemon made in China, svojho casu som bol dost nespokojny s Pirelli P6 vyrobenymi v Turecku
ona ta cena by asi nemala byt imperativom, pretoze predsa len si autopneu clovek nekupuje na sezonu/dve a tak sa tam nejake prachy stratia. Plus navyse za prezutie je to tiez celkom ranec. Mne to vzdy tak nejak prislo luto davat ale velke prachy, pretoze jazdim defenzivne a celkom uprimne az na jednu situaciu v zime (na zimnych pravdaze) som nikdy nemal pocit ze by som sa dostal co len blizko limitu pneumatiky
Ako som pisal vyssie, tie Hectorry mozem s pokojnym svedomim doporucit a urcite nahradia aj Micheliny na Stonicu