Aktualizacia pre Rádio s 8” dotykovým LCD displejom bez NAVI MY21<

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
Krepi
**

Re: Aktualizacia pre Rádio s 8” dotykovým LCD displejom bez NAVI MY21<

Příspěvek od Krepi »

Mě by spíše zajímalo, jaký je rozdíl v rádiích MY2021/22 a MY2023 :-k
Hyundai i30 kombi 2021 Smart 1.5 DPi, průměrná spotřeba 5.6l
Reklama

Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Já mám na USB přichystanou verzi 240318 (staženou přes odkazy pár příspěvku výše). Když jí vložím do auta (mám Kiu Ceed MY2023), tak vyjede hláška, jestli chci aktualizovat. Ale tvůj příspěvek me trochu znejistil. :wink: A downgrade na poslední funkční verzi provést nejde? A nebo zkusit tu verzi 240318? Podle tvého příspěvku tam máš 230508.

Darei píše: 27 bře 2026, 15:38 Ano a nedopadlo to podla predstav, vid par prispevkov vyssie. Teda ak sa bavime o i30tke
Darei

Příspěvek od Darei »

Mam tam prave tu verziu z linkov, t.j. 240318 a ta mi to rozhasila. Ale pokial ti to po nahrati na USB a vlozeni da hlasku ze mozes urobit upgrade tak to je dobre znamenie. Ja som musel este prepisat jedno cislo v nazve suboru aby sa upgrade spustil, lebo inak mi pisalo ze nemozem prepisat novsiu verziu (datumovo mi to nesedelo, ale uz mi doslo, ze to nebude asi len podla datumu).
Bohuzial starsiu, povodnu verziu, nemam, bola nahrata v aute a nenasiel som ju online 😭
Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Ja mam v PC ulozenou verzi 230303, kterou mam i ted v aute a wifi tam je. Mam teda Kiu, ale ty radia jsou predpokladam stejny. Otazka je, co by ti to psalo, kdyz tam budes chtit dat starsi verzi.
Darei

Příspěvek od Darei »

vies prosim poslat? Hyundai/Kia su univerzalne (ak som spravne pochopil a cital)
Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Máš to v SZ. Tak to zkus a pak se poděl o zkušenosti :wink:
Darei

Příspěvek od Darei »

Stahol som a pozeral som to a to je este starsia verzia ako som mal ja a ako tam je teraz. Povodna verzia FW bola V244, teraz tam je V200 a co si poslal ty je FW V154, takze to riskovat nebudem, ale vdaka.

EDIT: Ono to co hladam ma nasledovny format (priblizne): V244.230308 pripadne nieco v tomto duchu
Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Přiznám se, že úplně nevím, jak to s těmi verzemi je. Ale po updatu na ten 230303 (co jsem ti poslal link), tak FW mám V244, viz. obrázky níže. Ale jak říkám, nevím jak to přesně je, každé auto to má možná jiné.

Obrázek
Obrázek
Darei

Příspěvek od Darei »

ok tym padom by to stalo za pokus, dam vediet, ked sa odhodlam :-)
Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Ale jak píšu, to číslování FW má asi každé auto jiné. Třeba kolega kousek výše má FW starší V212, ale s novějším datumem. Takže to je asi jenom loterie a kdoví jak se to zachová. Jestli to auto vůbec povolí, když tam budeš dávat z 240318 na 230303. Držim palce :wink:
Krepi
**

Příspěvek od Krepi »

Darei píše: 28 bře 2026, 10:19 Mam tam prave tu verziu z linkov, t.j. 240318 a ta mi to rozhasila. Ale pokial ti to po nahrati na USB a vlozeni da hlasku ze mozes urobit upgrade tak to je dobre znamenie. Ja som musel este prepisat jedno cislo v nazve suboru aby sa upgrade spustil, lebo inak mi pisalo ze nemozem prepisat novsiu verziu (datumovo mi to nesedelo, ale uz mi doslo, ze to nebude asi len podla datumu).
Bohuzial starsiu, povodnu verziu, nemam, bola nahrata v aute a nenasiel som ju online 😭
Co jsi tam přepisoval? Předpokládám že si přepisoval konecd souborů ze 134 na 334 - xxx334.100.240318.zip? Takto jsem to přepsal taky, protože se 134kou mi to nepustilo, po přepsání vše bez problémů a v pořádku.
Hyundai i30 kombi 2021 Smart 1.5 DPi, průměrná spotřeba 5.6l
Kuba_HB

Příspěvek od Kuba_HB »

Tak mi to nedalo a verzi 240318 od Krepiho jsem do Ceedu MY23 nainstaloval. Řekl jsem si, že klidně žádné bezdrátové AA než špatné bezdrátové AA :D Naistaloval jsem to a položka wifi zůstala a stím i bezdrátové AA. Trošku mě před instalací uklidnilo, že jsem v zazipovaném souboru updatu našel složku se svým autem. Nezaručuju ale, že ikdyž tam složka je, má to vliv na bezdrátově AA, resp. položku wifi v menu
Obrázek

Zatím jsem to zkoušel cca 20 minut a se stabilitou zatím problém nebyl. Uvidím, jak se to bude projevovat dále. Jediná změna, které jsem si zatím všiml, je změněná/omezená nabídka funkcí pro tlačítko hvězdičky na volantu. Teď tam jdou vybrat jenom funkce týkající se telefonování. Dříve jsem používal funkci, která mě poslala na úvodní obrazovku infoteimentu a to teď zmizelo :evil: :D

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Elektronika“