Právě je 23 srp 2019, 13:26





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]



Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 06 lis 2017, 10:22 
Offline

Registrován: 04 lis 2017, 15:45
Příspěvky: 7
Mne Waze funguje v pohode. Ked otvoris na telefone Android Auto tak tam Waze vidis? Ked v aute aktivujem Android Auto, a vyberiem navigaciu (myslim ze prva ikonka vlavo dole) tak mi ponukne moznost vybrat si Google maps alebo Waze. A aku verziu Android Auto mas nainstalovanu ve telefone?


Nahoru
 Profil  
 

PříspěvekNapsal: 06 lis 2017, 15:29 
Offline
**
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2017, 17:07
Příspěvky: 355
Matusm píše:
Mne Waze funguje v pohode. Ked otvoris na telefone Android Auto tak tam Waze vidis? Ked v aute aktivujem Android Auto, a vyberiem navigaciu (myslim ze prva ikonka vlavo dole) tak mi ponukne moznost vybrat si Google maps alebo Waze. A aku verziu Android Auto mas nainstalovanu ve telefone?

Verzia 2.7.57... A nemam tam moznost waze iba google maps.

_________________
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 lis 2017, 20:46 
Offline

Registrován: 04 lis 2017, 15:45
Příspěvky: 7
Tu istu verziu mam aj ja. U mna, ked mam pripojeny telefon a pustim AA, tak ked kliknem na inkonku Navigation Obrázek tak sa mi spusti GMaps, ked na kliknem znova, tak mi zobrazi moznost vybrat si medzi Gmaps a Waze. Ked budem zajtra v aute tak mozem urobit kratke video.


Přílohy:
icon.png
icon.png [ 233 bajtů | Zobrazeno 1924 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 lis 2017, 21:15 
Offline
**
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2017, 17:07
Příspěvky: 355
Matusm píše:
Tu istu verziu mam aj ja. U mna, ked mam pripojeny telefon a pustim AA, tak ked kliknem na inkonku Navigation Obrázek tak sa mi spusti GMaps, ked na kliknem znova, tak mi zobrazi moznost vybrat si medzi Gmaps a Waze. Ked budem zajtra v aute tak mozem urobit kratke video.


A telefon ked pripojis pyta sa ze usb chces pripojit ako, nabijanie, prenos suborov, PTP a MIDI?
Co z toho zvolis?

_________________
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 lis 2017, 20:55 
Offline
**
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2017, 17:07
Příspěvky: 355
Dnes mi to nabehlo este poriesit zvuk a ok. Dik za help.

_________________
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 lis 2017, 21:05 
Offline
**
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2015, 23:17
Příspěvky: 352
Jestli mas na mysli aplikaci na prehravani mp3 z mobilu, tak ti doporucim Player Pro https://play.google.com/store/apps/deta ... erprotrial

A nebo Spotify, ale k tomu potrebujes mobilni data ;)

_________________
KIA Sportage IV 2,0 CRDI 4x4 136 kW Style ... šedá Gun Metal... 80.888 km ... největší úchylák Kia Clubu CZ/SK


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 pro 2017, 21:15 
Offline

Registrován: 26 lis 2017, 21:39
Příspěvky: 6
Funguje tedy AA resp navigace v displayi radia na tom prostředním displayi ve výbavě Style? Nikde jsem nenašel jasnou odpověď...pokud ano je instalace stejná jako u velkého 8 palcového displaye?

Vůz i30 kombi style 1.4tgdi


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 07 pro 2017, 22:22 
Offline
****
Uživatelský avatar

Registrován: 17 čer 2007, 09:53
Příspěvky: 1260
Bydliště: BA/KE
v cenniku je aa napisany len pri navi (8" displej) a aj co som v rychlosti klikal, tak som na tom malom (5"?) displeji aa nevidel...
ak sa nemylim, tak hyu/kia dava aa len s navi...

_________________
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket

hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 25 led 2019, 13:09 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2019, 23:17
Příspěvky: 21
Bydliště: Slaný
Zkoušel někdo toto? https://vimeo.com/287737424 ale k tomu je asi potřeba root telefonu že?

_________________
Hyundai i30 Style GO 1.4 T-GDI Kombi
Mazda 323F BJ
Fiat UNO 1.5i
Škoda 120 GLS
Škoda 100


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 úno 2019, 14:28 
Offline

Registrován: 16 zář 2018, 17:37
Příspěvky: 7
rozchodil niekto zrkadlenie navigácie cez bluetooth z telefonu na tablet 8" predajca sa dušoval že to ide výbava family.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 úno 2019, 18:23 
Offline
**
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2017, 17:07
Příspěvky: 355
Rudolf Hary píše:
Zkoušel někdo toto? https://vimeo.com/287737424 ale k tomu je asi potřeba root telefonu že?

Najdi link na tie programy a vyskusam.

_________________
I30 kombi, 1.4TGDI, Style, 7 - DCT, RLED, Safety pack plus, 103 kW.
Citroen Xsara 1.4 i, 55 kW.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 03 úno 2019, 20:03 
Offline
*

Registrován: 29 led 2019, 21:49
Příspěvky: 13
Tady je to dobře popsané i s odkazy na potřebné aplikace.

http://www.opel-forum.cz/viewtopic.php?f=103&t=8268


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 04 úno 2019, 09:42 
Offline
*

Registrován: 25 zář 2018, 13:19
Příspěvky: 21
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=197&t=38188

_________________
i30 combi, 1.4 T-GDI, MY2019, Family


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 úno 2019, 14:44 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 17 led 2019, 23:17
Příspěvky: 21
Bydliště: Slaný
Měl bych otázky k navigaci a nastavení. Když nastavím cíl a navigace mi najde cestu ale já bych chtěl jet jinudy, dá mi navigace třeba vybrat s více variat? U přenosného TomToma mi to dá vybrat třeba ze tří variant. Jak to třeba řešíte vy aby vám to nabídlo ještě i jiné trasy? Dále u Tom Toma mě navigace upozorňuje na radary a policejní kontroly a na měření rychlosti. Mám to nastavený přes upozornění na body zájmu. Nejde to tak nějak i u této NAVi? Vím že se dá upozornění na měření rychlosti nastavit, ale asi to je funkční jen s internetem. Když to v garáži pod WiFI nastavím tak to stejně potom v provozu nejde. Upřímě řečeno Tom Tom navigace mi vyhovuje více. dá se v ní nastavit spousta věcí, třeba jiný hlasy upozornění na body zájmu atd.

_________________
Hyundai i30 Style GO 1.4 T-GDI Kombi
Mazda 323F BJ
Fiat UNO 1.5i
Škoda 120 GLS
Škoda 100


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: 06 úno 2019, 18:52 
Offline
*
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2018, 10:51
Příspěvky: 84
Bydliště: Ostrava
Pouzivam Waze, ten ti nahodi i 3 ruzne varianty trasy.

_________________
Hyundai i30 Fastback - 2018 - 1.4 T-GDI DCT - 103kW - Style Ultimate
Skoda Fabia - 2018 - 1.0 TSI - 81kW - Style+
Hyundai i30 combi II 2017 - 1.6 MPI - 88kW
Hyundai Getz 2003 - 1.1 - 46kW
Toyota Yaris 2006 - 1.3 VVTi - 64kW
Audi A3 1997 - 1.8 - 92kW


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  






Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz
Partneři: | Hyundaiklub.pl | Hyundai Club Türkiye