CCS karta - možná nefunkční - lze do mobilu? test / výměna?

Co se jinam nevešlo - výfuk, kola, údržba, akumulátor, příslušenství, manuály/schémata atd.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
mozecek

CCS karta - možná nefunkční - lze do mobilu? test / výměna?

Příspěvek od mozecek »

Tak jsem byl po 2 týdnech na benzince se svou Hyundai CCS. Jako vždy obsluze kartu strkám do ruky ptže nemám bezkontaktní ale s pruhem a bez čipu. Paní se zarazila ale kartu projela terminálem a nic. Obsluha tam byla sice nová, ale dušovala se že vše dělá správně a před chvílí vše fungovalo. Zkusila to ještě 2x a nic. Tak prý sorry karta je vadná. Co teď? Máte zkušenosti? Je mi totiž divné že by přestala fungovat - nenosím ji po kapsách, je furt v autě.

1) dá se přijít na jinou benzinku a jen ověřit že karta funguje? nemám ponětí jestli se na Hyundai kartu dá koupit třeba oplatek nebo jen tankovat

2) někde sem viděl že lze CCS kartu převést do mobilu .. ale teď se mi to nedaří najít. Teoreticky kdyby jo pak budu mít karty 2 nebo se to převede do mobilu a ta plastová se vypne.

3) když si objednám novou bude tam stejný tarif se slevou co má hyundai? u dobíjení je možnost objednat novou kartu .. tušíte co to koštuje?
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Reklama

Mi.Ha.
**

Re: CCS karta - možná nefunkční - lze do mobilu? test / výměna?

Příspěvek od Mi.Ha. »

Kolik tam je sleva? Že to stojí za to se s tím trápit.
mozecek

Příspěvek od mozecek »

tak ta sleva je prd, ale momentalne tam mam asi 2000 nabitej kredit #-o
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Pedro76
**

Příspěvek od Pedro76 »

čau,

na ccsku nemůžeš koupit zboží nesouvisející s provozem vozu, primárně tedy benzín, ostřikovače, myčky, servisy atd. Je otázka jak moc má obsluha propojenou kasu s ccs terminálem, pokud napřímo, tak to neočůráš, pokud manuálně (že zadává platbu ručo) tak teoreticky jo, ale obsluha bude nejspíš poučena co může a nemůže ccskou markovat za zboží (většinou i tak ji kasa nepovolí označit daný uhrazený ccskou).
tak bych zkusil ještě jinde při tankování, a jinak vydat kartu náhradní v profilu https://www.uamk.cz/profil/

Digitalizace jde, ale udělá ti to jen neplatící kartičku, jako tu část asistenční karty kdyby jsi potřeboval asistenci...platební funkce to v Google Apple pay nemá...
Hyundai Tucson FL 2024 NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl
Hyundai Tucson 2021 NX4 1,6 T-GDI MHEV IMT 132kW/180k Style Premium Sunset Red (prodáno)
Hyundai i30 1,6 T-GDI Hatchback Go Czech Red 2016 (prodáno)
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ta karta je vydavana UAMK, tak skus zavolat priamo im - pocitam, ze u takto specifickej veci budu vediet najlpesie oni. Myslim, ze do mobilu ala google pay nahrat nepojde, tieto firmy (CCS, benefitne spolocnosti ala Pluxee) su extremne skostnatene
Mne sa tiez vala v supliku, povazujem to s tym kreditovym systemom za extremne otravnu vec pre sukromnika
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Boryš

Příspěvek od Boryš »

Přihlásit se na stránce https://uamk.cz/profil/ a tam je možnost převést kartu CCS do mobilu. Ale nevím jestli když je to karta jen s magnetickým proužkem jestli bude funkční bezkontaktně přes NFC... Dále je tam i možnost požádat o novou kartu.
Ale prvotně bych napsal na UAMK mail s popisem problému. Třeba je to nějaká chyba u nich...
Odpovědět

Zpět na „i30 2016- Ostatní“