](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Moderátor: Moderátoři
09freds píše:Dnes jsem absolvoval 1. garančku v Auto Lašák Rýmařov. Roční prohlídka s výměnou oleje a olejového filtru (mnou donesených), umytí auta, kontrola a ošetření laku, to vše za 1998 Kč. Vzduchový a kabinový filtr jsem si měnil sám, rovněž aktualizoval navigaci.
Prohlídka trvala cca 1,5 hodiny, velmi ochotný a vstřícný přístup technika, naprosto nesrovnatelný s přístupem v Ostravě a Novém Jičíně.
Zajet cca 90 km se vyplatilo.
8l oleje Helix Ultra AVL OW_30 za cca 1200 kčLucky.J píše:Tak to je pěkná cena.
Když by jsi připočetl materiál, na jakou cenu se dostaneš?
Můžeš prozradit jaké filtry a olej jsi použil?
Díky
Takže na garanci jezdíš hlavně kvůli razítku do servisní knížky09freds píše:Dnes jsem absolvoval 1. garančku v Auto Lašák Rýmařov. Roční prohlídka s výměnou oleje a olejového filtru (mnou donesených), umytí auta, kontrola a ošetření laku, to vše za 1998 Kč. Vzduchový a kabinový filtr jsem si měnil sám, rovněž aktualizoval navigaci.
Prohlídka trvala cca 1,5 hodiny, velmi ochotný a vstřícný přístup technika, naprosto nesrovnatelný s přístupem v Ostravě a Novém Jičíně.
Zajet cca 90 km se vyplatilo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partneři: | Hyundaiklub.pl | Hyundai Club Türkiye |