ahojte, nevyriesil, prosim, uz niekto tento problem (pouzil som aj funkciu vyhladat, par ludi to tu spominalo, ale nejak som sa nedopracoval k vysledku)?
na vozidle tucson, 2017. 1,7 diesel, infotainment "s mesiacikom", sa samovolne zacala objavovat pri pokuse o spustenie navigacie tato hlaska:
"Pozor, Navigaciu nie je mozne spustit, skontrolujte stav karty SD"
ako prve ma napadlo, ze sa pokazila SD karta.
takze som kupil novu kartu a cez hyundai updater na nu nahral aktualnu verziu map. rovnaka chybova hlaska.
druha alternativa bola, ze odisla samotna citacka/modul v aute. lenze pri vymene SD kariet to auto deteguje a napise "Pozor, vlozena SD karta, prebieha nacit. navigacie, system sa onedlho restartuje. cize aj citacka sa zda, ze je aspon ciastocne funkcna. po restarte auto znova vypise chybovu hlasku zo zaciatku prispevku.
tretia alternativa bola, ze som na novu SD kartu nahral zlu verziu updatu, takze som ju vymazal a nahral na nu to, co bolo na povodnej karte 1:1. kedze sa mi podarilo precitat kompletny obsah povodnej karty = povodna karta by tym padom mala byt v poriadku a novu kartu som teoreticky vobec nepotreboval..
povodna karta je original hyundai, 16 GB. nova karta je sandisk, 32 GB, trieda 10. nova je naformatovana na fat 32.
prosim, niekto? diky moc
Tucson 2017 - nefunkcna navigacia, stav SD karty
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
- Axel.Foley
Re: Tucson 2017 - nefunkcna navigacia, stav SD karty
Vzhledem k totálně odfláknutým podkladům, ve kterých chybí významné části dopravní infrastruktury, doporučuji koupit držák na mobil a přejít na Waze.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Re: Tucson 2017 - nefunkcna navigacia, stav SD karty
tak to samozrejme robime, ale vozidlo pojde do predaja a nerad by som zacal cely proces slovami "nefunguje navigacia..."