Tažné zařízení

Santa Fe 4.generace, r.v. 2018+

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
cmakycz

Tažné zařízení

Příspěvek od cmakycz »

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat, zdali tažné zařízení namontované od výrobce automaticky odpojuje PDC a nevím co ještě?Co všechno se blokuje pokud připojím třeba karavan u tažného zařízení přímo z vyroby?Jde mi o to že jsem poptal tažné zařízení u neautorizovaného prodejce a uvádí manuální vypnutí PSČ tlačítkem (cca 20 tis.). Poptával jsem i u dvou autorizáku, ale bohužel ani neodpověděli. Mám auto ještě dva roky v záruce a nerad bych se o ni připravil. Jedná se o ročník 2022.
Děkuji
Reklama

Minko

Re: Tažné zařízení

Příspěvek od Minko »

Parkovacie senzory od vyroby nemaju tlaciko na vypnutie? Moje mali vzdy v kazdom aute. Na Daciu som daval namontovat gulu pri kupe v ramci packetu a tam pdc funguje stale rovnako a ked mam vozik tak pri zaradeni spiatocky si senzory musim vypnut manualne.
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Glock69
*

Příspěvek od Glock69 »

Nemají. Prodejce tvrdí, že mi tlačítko deaktivace namontovali. Pak jsem tlačítko použil při couvání a po nějaké době mi volali, jaký mám problém... Asistencni služba nebo co to bylo. Prodejce mezitím vyhodili a když jsem se byl na prodejně ptát, jak deaktivovat couvací senzory při couvání s vozíkem, tak odpověď byla, že nic takového neexistuje. Pokud budu přemýšlet o koupi auta, hyundai obejdu hoooooodně velkým obloukem.
Maras

Příspěvek od Maras »

Nevím co máš za vybavu auta, ale já tam tlačítko na vypnutí mám.
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81 Kw Smart
Hyundai i30 HB 1.5 DPi 81kw Comfort
Hyundai i30 GDW 1.6 MPI 88 kW Ambassador
HONDA Jazz 1.4 73kW
Ford Focus II Combi 1.6 74kW
Š.120,Favorit,Fabia...
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Na Tucson-e OEM elektroinštalácia v ŤZ (predpokladám, že SFE to bude mať rovnaké) nemá automatické blokovanie parkovacích senzorov. Treba ich vypnúť ručne po zaradení spiatočky. Jediná "pokročilá" funkcia, čo som postrehol je integrovaná diagnostika žiaroviek na prívese. RJ po pripojení prívesu vyzve hláškou na budíkoch na kontrolu osvetlenia, stačí stlačiť brzdový pedál aby si overila impedančnú slučku a potom to už neotravuje.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Glock69
*

Příspěvek od Glock69 »

Freedom? Už nevím. Kde to tlačítko je? Můžu poprosit o fotku? Třeba někde je, jen prodejce mi ukázal jiné...
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Príručku k autu si už zlikvidoval alebo sa Ti to nechce čítať?... kapitola 7, od strany 144.. aspoň vo verzii, ktorú mám stiahnutú.. "varování vzdálenosti pri parkování (couvání)"...

Predajcovia musia mať ohromnú trpezlivosť.... a dobre dlhú "zápalnú šnúru".
Glock69
*

Příspěvek od Glock69 »

Příručku někde mám, ale popravdě je mistama asi na jiné auto. Jako auto mě stálo hodně, tak bych čekal i nejakou pomoc a ne jen lži. Ale opravdu platí, že zákazník je zajímá jen do zaplacení auta.
Takže se omlouvám za dotaz. Tady opravdu nemá cenu se ptát.
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Odpoveď si dostal (máš tam navigáciu na stranu v príučke a ešte aj názov kapitoly)... nehnevaj sa na mňa.. ale to je taký problém si to nalistovať a prečítať? Mne sa pre zmenu zase nechce vyrábať výstrižky a prácne to sem uploadovať na server.

PS: príručku máš určite k svojmu autu.. len tam je popísaná najvyššia výbava, takže sa treba zamyslieť nad tým(pozrieť si cenník), čo si vlastne kúpil a podľa toho niektoré kapitoly vynechať.
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE IV“