Nový "test"
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Axel.Foley
Nový "test"
Dlouho se tady nic neobjevilo. Od nikoho. Prolomím tedy mlčení a za několik dní tady přistane nový né-tak-celkem-test 
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
- Reklama
Re: Nový "test"
Jestli chcete nekdo nejaky informace o Corolle tak klido neco sesmolim 
-
cestovatelcasem
- **
V souvislosti s mým dlouhodobým zápasem s přídavnýma světlometama bych od kohokoliv ocenil zaslání nočních fotek světelnýho kuželu takřka jakýchkoliv předních podnárazníkových: mlhovek, DRL, neofiko LED bastlíren
, polozákonnejch přídavnejch dálkovejch nebo i v zásadě nezákonnejch přídavnejch potkávaček
Stačilo by jen foto, který by vypovědělo i bez povídání mnohé. Přiznám se, že nejvíc se mně líbily světlomety z Octavie 2.-3.gen., velikostí, četností atd.
Když mně totiž někdo za tmy v cizích značkách předjíždí, vždycky se nemůžu ubránit dojmu, že jsem se svýma
lucerničkama někde na chvostu svítivosti
A to těmi cizími značkami nemyslím zrovna kamiony se zaplýma střešníma světlama......
Pořád se divím, že kvalitu nočního svícení vlastníci
tak málo řeší. To se už nikomu nechce do ničeho investovat, nebo všichni maj v noci oči jak predátoři z živočišný říše? Tady např. vyšel test originálních hlavních světlometů u Kia Sorento při porovnání s jinými značkami katastrofálně a SantaFe tak tak (krátká pasáž se srovnáním v 2min.40sec. ):
https://www.youtube.com/watch?v=jvIHlKFNgwQ&t=158s
Když mně totiž někdo za tmy v cizích značkách předjíždí, vždycky se nemůžu ubránit dojmu, že jsem se svýma
Pořád se divím, že kvalitu nočního svícení vlastníci
https://www.youtube.com/watch?v=jvIHlKFNgwQ&t=158s
- Axel.Foley
Mohl by jsi jít příklademmilosh píše: 22 dub 2026, 11:58 Jestli chcete nekdo nejaky informace o Corolle tak klido neco sesmolim![]()
Mohl, tak uvidime, casu malo, prace hodne 
- Axel.Foley
Taky asi budu "datlovat" o víkendu na hotelu