Vstavana navigacia v NX4

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Axel.Foley

Re: Vstavana navigacia v NX4

Příspěvek od Axel.Foley »

Mexican píše: 18 úno 2026, 07:26 a nielen pripojenie stoji H/K prachy - preto do noveho EV2 od Kia davaju ccNC lite bez navigacie. Co u elektromobililu IMHO moze byt celkom problem z pohladu nabijaciek ale nastastie su uz dobre nahrady

udajne nove verzie map teraz nebudem nahravat, ani mi to nestoji za to to tahat do oboch aut. Pockam si do leta na dalsiu..Schvalne vsak vybco ju stiahnete, skuste dat trasu na uliciu Svermova, Vrutky. Napriklad z Brna a dajte vediet ako sa "nove" mapy popasovali s tunelom Visnove a najma zjazdom do centra mesta Vrutky
Bez navi je to možná i lepší, člověk alespoň neplatí nesmyslné peníze za něco, co nefunguje.

Pokud si dobře pamatuji, tunel Višňové a celou D1 kolem Žiliny až po Turany mi ukazovala navi už o Vánocích 2025. Pár dní po otevření. A to mám mapu z léta 2025. Asi nějaký zázrak...
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Reklama

Pedro76
**

Re: Vstavana navigacia v NX4

Příspěvek od Pedro76 »

Jsem dost nepoučitelnej.... už z doby co jsem měl tendenci na Gen5W po releasech diskutovat s podporou o chybách.....a vždy to dopadlo že poradili a věděli prd... jsem se v tomhle mohl poučit že to nemá smysl :mrgreen:

Jak jsem psal že mě indický chat na update stránce ohledně OTA odkázal na bluelink mail.... tak sice odpověděl už za celý den a kousek.... ale asi zase nějakej robot kopírující automatické odpovědi... protože mě odkázal zpátky na update infolinku a chat... i když jsem mu napsal že odtud mě poslali k nim.... ](*,) ](*,) ](*,)
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Elektronika“