Vstavana navigacia v NX4
Moderátor: Moderátoři
- Axel.Foley
Re: Vstavana navigacia v NX4
Akorát že u
se z měsíců stávají roky...
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
- Reklama
tak se mi v autě nejspíš "aktualizovaly" mapové podklady avizovaným měsíčním updatem. respektive viditelně se nic nedělo (žádné ikonky, informace atd) jen se změnila v setup záložce verze Mapy s online informacemi...2602xxx (předtím tam bylo něco jako 2601xxx)
a jako ani prd... Višnové nikde (do naznačeného úseku ti to nenaplánuje), Přerov nikde, kruháče na 55 nikde....
nechápu... cvičně jsem si stáhnul tom tom appku a tam i ve free verzi jsou všechny tyto úseky cajk.... takže asi zůstane zase jen u reklamního sloganu...
jako jezdím s nativní navigací, zvykl jsem si že někdy je tam kruháč a mapa o něm neví, stejně tak když jedu někam daleko a do neznáma, tak si předtím koukám na desktopu že kudy nejlíp a jaké jsou alternativy....takže to mám spíš na místní situace že už sjeď z dálnice a podobně... ale jestli měsíční update znamená že bude stejně starej víc jak půl roku.... tak jen reklamní slogan daleko od reality
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
a jako ani prd... Višnové nikde (do naznačeného úseku ti to nenaplánuje), Přerov nikde, kruháče na 55 nikde....
nechápu... cvičně jsem si stáhnul tom tom appku a tam i ve free verzi jsou všechny tyto úseky cajk.... takže asi zůstane zase jen u reklamního sloganu...
jako jezdím s nativní navigací, zvykl jsem si že někdy je tam kruháč a mapa o něm neví, stejně tak když jedu někam daleko a do neznáma, tak si předtím koukám na desktopu že kudy nejlíp a jaké jsou alternativy....takže to mám spíš na místní situace že už sjeď z dálnice a podobně... ale jestli měsíční update znamená že bude stejně starej víc jak půl roku.... tak jen reklamní slogan daleko od reality
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
A tak to vždy bude. Tie auto navi stoja všetky za totálny prd. Tá je tam len na zvýšenie ceny auta. 
- Axel.Foley
Jsou i značky, které aktualizace umí (jak jsem psal výše, třeba Cupra). U
evidentně už nějaký ten pátek nechtějí umět
Hlavně, že zákazník zaplatí mesíční nebo roční poplatek
Tvl. Tak trapnost toho, ze si musíme posouvat v autě hodiny na letní čas manuálně, dosáhla asi vrcholu...po nedělním posunu času se mi v appce MyHyundai všechny záznamy v knize jízd před změnou času začaly zobrazovat v čase o hodinu později..
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
Panove, kdyby to byl jen jediny problem, co auto ma, tak je to ok.
- Axel.Foley
I kdyby to byl jediný problém, rozhodně to není v pořádku 
nakonec mi to nedalo a odreportoval jsem jim to na mail co je v appce... uvidíme či bude nějaká reakce...
když už jsem byl u toho, tak jsem i na update tým odreportoval tu Babištinu v CZ hlase v navigaci.. že Za 700 metrů se držtě vlevo (e s háčkem) ... no opsat to v angličtině, ještě když se ti do chatu připojí Marwa Usama...
jestli to pochopila... nevím... ale ticket zadala 
no a když už jsme u toho, do ccNc přišel dubnový update map... tak klíčové dálniční úseky v CZ (Přerov, D35 že Vysoké mýto a Opatovec) tam konečně jsou... zajímavé že Višňové na SK pořád ne... je ještě otázka jak ty Online mapy fungují, ale jen naplánovat cestu tak mě to tam nevezme... ještě si říkám či se to nestahuje regionálně tak jak budu o víkendu na SK tak uvidím co to udělá...
když už jsem byl u toho, tak jsem i na update tým odreportoval tu Babištinu v CZ hlase v navigaci.. že Za 700 metrů se držtě vlevo (e s háčkem) ... no opsat to v angličtině, ještě když se ti do chatu připojí Marwa Usama...
no a když už jsme u toho, do ccNc přišel dubnový update map... tak klíčové dálniční úseky v CZ (Přerov, D35 že Vysoké mýto a Opatovec) tam konečně jsou... zajímavé že Višňové na SK pořád ne... je ještě otázka jak ty Online mapy fungují, ale jen naplánovat cestu tak mě to tam nevezme... ještě si říkám či se to nestahuje regionálně tak jak budu o víkendu na SK tak uvidím co to udělá...
- Axel.Foley
Podívej se, prosím, zda je tam konečně silnice č. 11 - napojení na 44ku na (obchvatu) u Postřelmova a pak směr sever do Olšan mezi obcemi Postřelmůvek a obcí Chromeč. Doslova.
Jen jsem zvědavý.
Jen jsem zvědavý.