Vstavana navigacia v NX4
Moderátor: Moderátoři
Re: Vstavana navigacia v NX4
Je vonku nova aktualizacia infotainmentu pre NX4 2020 - 202X - 07/2026
info pre SK: krizovatka D1-D4 tam nie este nie je ...cize to odklana na staru senecku
info pre SK: krizovatka D1-D4 tam nie este nie je ...cize to odklana na staru senecku
- Přílohy
-
- Screenshot_20260707_100427.jpg (26 KiB) Zobrazeno 917 x
Tucson NX4 1.6 T-GDI, 132kW, Premium, kozeny packet, 4x4, Adapt.Tlmice, logo vo dverach, osvetlenie noh (blue)
- Reklama
- Axel.Foley
Snad za pár let...
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mam ju uz par dni v Stonicu..No co napisat - bola to zbytocna aktualizacia 
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
šel jsem se schválně podívat do auta... tak ani v online mapách na CcNc (červnová data) křižovatka není ready... větve jsou tam naznačený čerchovaně ale navigace tě do nich nepustí.... se zkušenosti s Višnové... tak po prázdninách nejdřív 
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
2024 Tucson FL NX4 1,6 T-GDI HEV 20-Years Luxury Cypress Green Pearl (Totálka)
2021 Tucson NX4 MHEV IMT 132kW Style Prem. (prodáno)
2016 Hyundai i30(prodáno)
Tak už sú júlové aktualizácie aj oficiálne zverejnené.
https://update.hyundai.com/EU/SK/update ... iew/nleIT8
Uvoľnili aktualizáciu okrem iného aj na ccNC navi.
https://update.hyundai.com/EU/SK/update ... iew/nleIT8
Uvoľnili aktualizáciu okrem iného aj na ccNC navi.
Hyundai Tucson NX4 HEV, 158kW, 2WD, Style+IQ-LED
ex.Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Jeden postreh...
V druhej polovici júna mi vypršala platnosť trial verzie bluelink PRO. Tesne pred koncom platnosti programu zbehla ešte jedna relatívne malá OTA aktualizácia SW ccNC infotaimentu ale bez mapových podkladov. Takže mám základnú verziu SW rovnakú ako je teraz uvedená aj v júlovej aktualizácii ale staršiu verziu máp (asi februárovú). Pripravené USB s aktualizáciou mi auto odmietlo s tým, že najnovšia verzia je už nainštalovaná. Aktualizačný algoritmus evidentne porovnáva len základnú verziu SW z pripojeného USB kľúča pričom neberie do úvahy aj verziu mapových podkladov. Takže pri takejto situácii bude potrebné aktualizáciu vynútiť a aby spolu so staronovým SW aktualizovalo tiež mapové podklady.
V druhej polovici júna mi vypršala platnosť trial verzie bluelink PRO. Tesne pred koncom platnosti programu zbehla ešte jedna relatívne malá OTA aktualizácia SW ccNC infotaimentu ale bez mapových podkladov. Takže mám základnú verziu SW rovnakú ako je teraz uvedená aj v júlovej aktualizácii ale staršiu verziu máp (asi februárovú). Pripravené USB s aktualizáciou mi auto odmietlo s tým, že najnovšia verzia je už nainštalovaná. Aktualizačný algoritmus evidentne porovnáva len základnú verziu SW z pripojeného USB kľúča pričom neberie do úvahy aj verziu mapových podkladov. Takže pri takejto situácii bude potrebné aktualizáciu vynútiť a aby spolu so staronovým SW aktualizovalo tiež mapové podklady.
jj, mi ta červencová aktualizace přes ccnc přišla do auta už někdy na konci května.... a je tam verze map starší než teď v tom usb balíku.... ale v kontextu že mám aktivní výpalné a online mapy je to jedno... ale je to divná logika že vzduchem pustí jiný balík než pak na USB... no 
2025 Hyundai Tucson FL MR26 NX4 1,6 T-GDI HEV N-Line Premium Ecotronic Grey Pearl
Ja som aktivoval len Blue Link Plus.. tam to on line poskytuje len premávku, počasie a nejaké základné SW aktualizácie bez OTA update máp. Takže USB som musel použiť. Pričom update bol podstatne rýchlejší.. v zásade stačilo cca. 2 hodiny a pýtalo si reštart.
Jinak na EV Oddessey (kanál takovýho UK dědy co má přístup ke KIA a Hyudnai info) to řešil už s unorovým updatem... že dostal jednu z prvních OTA aktualizací do EV3, a pak zjistil v rámci nějakého issue, že v USB je novější verze map (ale stejný infotaiment verze). Ale podle videa mu to z USB tenkrát šlo přetlačit...
https://youtu.be/Vy8SAYuPZ0Q?t=79 (79 sekunda videa je začátek bloku pokud by se nenačetl timestamp)
takže nejspíš standard u KIA/Hyundai v přístupu kdy vydají verzi pro OTA a pak po delší době až USB a ještě do ní šahají...
https://youtu.be/Vy8SAYuPZ0Q?t=79 (79 sekunda videa je začátek bloku pokud by se nenačetl timestamp)
takže nejspíš standard u KIA/Hyundai v přístupu kdy vydají verzi pro OTA a pak po delší době až USB a ještě do ní šahají...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
vzdy si hovorim, ze platit si bluelink (u ne EV vozidla) u Hyundai / Kia moze skutocne len clovek, ktory ma rad komplikacie.
Po odjazdeni par stoviek km s navi teraz po update v Stonicu si hovorim, ze ju proste u Tucsona preskocim, nedava to fakt ziadny zmysel. Si nebudem asi opotrebovavat USB kluc
Po odjazdeni par stoviek km s navi teraz po update v Stonicu si hovorim, ze ju proste u Tucsona preskocim, nedava to fakt ziadny zmysel. Si nebudem asi opotrebovavat USB kluc
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
já si nemůžu stěžovat... sice mám jen HEV, ale s tou online updatem map je to o hodně lepší... jako byl jsem celý červen na cestách po CZ/DE/AT... a ani jedno zakuckání po cestě že by mě vedla jinam než jsem si předtím tak v GoogleMap zkouknul že kudy asi nejlíp....Stejně tak minulý týden AT a Schladming, cestičky včetně Mautstrase až do konce udolí.. hliněné cestičky...
Jedině zakuckání bylo cestou domů tato křižovatka směrem od jihu odbočení k té srdíčkované pekárně.... protáhla mě kruháčem a za ním asi kilometr v zákazu otáčení že se mám otočit... tak jsem to dal doprava a objel obloukem... ale to asi bylo vyšší dívčí toto že se mělo odbočit od jihu už kilometr předtím a přijet zezadu areálu...
Jedině zakuckání bylo cestou domů tato křižovatka směrem od jihu odbočení k té srdíčkované pekárně.... protáhla mě kruháčem a za ním asi kilometr v zákazu otáčení že se mám otočit... tak jsem to dal doprava a objel obloukem... ale to asi bylo vyšší dívčí toto že se mělo odbočit od jihu už kilometr předtím a přijet zezadu areálu...
Teba to môže nechať chladným.. keďže máš ešte starší infotaiment kde máš po novom Blue Link PLUS (on line premávku a iné veci) automaticky na 5 rokov v cene auta. Či si aktualizuješ mapy alebo nie.. je na tebe. Aj keď s meškaním, tak novinky sa do máp dostanú vždy. Takže neauktalizovaním.. strieľaš si do vlastného kolena.Mexican píše: 30 črc 2026, 11:14 vzdy si hovorim, ze platit si bluelink (u ne EV vozidla) u Hyundai / Kia moze skutocne len clovek, ktory ma rad komplikacie.
Po odjazdeni par stoviek km s navi teraz po update v Stonicu si hovorim, ze ju proste u Tucsona preskocim, nedava to fakt ziadny zmysel. Si nebudem asi opotrebovavat USB kluc![]()
My s novším infotaimentom máme dve možnosti.. buď zaplatíme aspoň 30€ ročne aby sme mali balík Blue Link Plus a budeme mať plnohodnotnú vstavanú navi alebo na vstavanú navigáciu zabudneme (navi bez on line dát je dnes nepoužiteľná) a budeme sa trápiť s niečím cez AA/ACP.. tu len toľko..
- google maps vedia povláčiť občas po takých "kopaniciach", že aj off road by sa čudoval
- waze je závislá od komunity.. a komunita je fajn tak v CZ alebo na SK... inak to ale nie je super rozšírená navi
-alebo zaplatím sygic.. čo je v akcii o niečo lacnejšie ako balík od
Radšej sa nechám prekvapiť cestou, ktorú ešte