Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium
Moderátor: Moderátoři
Re: Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium
Stále nevidím,kde leží to kvantum aut z operáků.
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
hele Mlho, s tvojim rozhladom a klucmi od vsetko si snad vies najst stranky leasingovych spolocnosti (Arval, Driveto, Unicredit leasing) a najst si tam ten vysneny Id3 pekac. Pripadne poradim - operakove auta casto skupuje Mototechna. Takze ta nasmerujem tam. No a ked nieco krasneho kupis, tak sa prijd pochvalit, pripadne si k tomu zaloz vlakno. Vzhladom k neprilis dobremu renome id3 ich v aj v CR v bazaroch je asi viac, nez sa realne preda
Dufam, ze sa nenahnevas ak tutu diskuziu tu v tomto vlakne ukoncime. Predsa tu nechcem riesit imaginarne nakupy aut o ktore ja osobne nemam zajem

2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tak teď jsi předvedl s odpovědí,je vidět že klíče máš od všeho asi Ty. Musím uznat ,že jsi borec. Ale Nick neumíš napsat.
A aby jsi napsal,kde ty auta leží to taky ne. Asi máš v autech přehled a proto koupil to co máš a je to v tomto segmentu trošku mimo. Nebudu se dohadovat s ......
A aby jsi napsal,kde ty auta leží to taky ne. Asi máš v autech přehled a proto koupil to co máš a je to v tomto segmentu trošku mimo. Nebudu se dohadovat s ......
Je to Mexicanovo vlákno, tak může usměrňovat diskuzi jak je mu libo.
Každý si může napsat nick jaký se mu líbí, jak vidno i ty...
A když se bojíš zeptat strýčka Googla, tak co on s tím. Když se zeptáš tak ti nabídne plno bazarových VW ID3 o kterém sníš (asi) na prodej. Na TipCars je jich nabízeno momentálně 37.
Každý si může napsat nick jaký se mu líbí, jak vidno i ty...
A když se bojíš zeptat strýčka Googla, tak co on s tím. Když se zeptáš tak ti nabídne plno bazarových VW ID3 o kterém sníš (asi) na prodej. Na TipCars je jich nabízeno momentálně 37.
Boryš
Čti pozorněji a pak odpovídej.
Čti pozorněji a pak odpovídej.
Já mám auto z operačního leasingu. Ale zjistil jsem to až jsem se o konkrétní auto zajímal u autorizovaného prodejce... Na TipCars jsem jen zjistil "jen" stáří a najeté km. Takových jednoletých ayt tam bylo v té době neurékom. Jo a u toho prodejce vyřízení než auta dal na trh trvalo zhruba 3/4 roku, prý to je tak složité vyřídit aby auta mohl převést od leasingovky a prodat. Nevím, jak jsem koupil tak prodávám.
Boryš
Tak pak na tohle ani neodpovidej,mám z operaku CX3,Mazda,byla tam u majitele necelý rok
vše jsem o aute věděl do hodiny ,to není problem,nechápu lidi co jsi to berou na operaky,půjčky ,atd,buď na to mám a nebo ne.
Tak pak na tohle ani neodpovidej,mám z operaku CX3,Mazda,byla tam u majitele necelý rok
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ked nechapes ludi co si beru auto na operak (ja ich chápem) tak preco basnis o jazdenom id3? ono aby boli auta jazdene, musi ich niekto kupit nove. A v nasom prostredi je holt najviac zanovnych aut prave z operakov. To vsak nie je ziadna novinka
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
V spoločnosti kde je auto/á "index" a vrchol sociálneho statusu daného jednotlivca sa takémuto nepochopeniu (že individuálna mobilita môže byť aj služba) ani nečudujem...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
To mi je novinka.Mexican píše: 15 čer 2025, 13:58 ked nechapes ludi co si beru auto na operak (ja ich chápem) tak preco basnis o jazdenom id3? ono aby boli auta jazdene, musi ich niekto kupit nove. A v nasom prostredi je holt najviac zanovnych aut prave z operakov. To vsak nie je ziadna novinka