Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Založte si své téma a představte svůj nový Hyundai Tucson ostatním

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Mi.Ha.
**

Re: Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Příspěvek od Mi.Ha. »

Stále nevidím,kde leží to kvantum aut z operáků.
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

hele Mlho, s tvojim rozhladom a klucmi od vsetko si snad vies najst stranky leasingovych spolocnosti (Arval, Driveto, Unicredit leasing) a najst si tam ten vysneny Id3 pekac. Pripadne poradim - operakove auta casto skupuje Mototechna. Takze ta nasmerujem tam. No a ked nieco krasneho kupis, tak sa prijd pochvalit, pripadne si k tomu zaloz vlakno. Vzhladom k neprilis dobremu renome id3 ich v aj v CR v bazaroch je asi viac, nez sa realne preda :-) Dufam, ze sa nenahnevas ak tutu diskuziu tu v tomto vlakne ukoncime. Predsa tu nechcem riesit imaginarne nakupy aut o ktore ja osobne nemam zajem
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

Tak teď jsi předvedl s odpovědí,je vidět že klíče máš od všeho asi Ty. Musím uznat ,že jsi borec. Ale Nick neumíš napsat.
A aby jsi napsal,kde ty auta leží to taky ne. Asi máš v autech přehled a proto koupil to co máš a je to v tomto segmentu trošku mimo. Nebudu se dohadovat s ......
Boryš

Příspěvek od Boryš »

Je to Mexicanovo vlákno, tak může usměrňovat diskuzi jak je mu libo.
Každý si může napsat nick jaký se mu líbí, jak vidno i ty...
A když se bojíš zeptat strýčka Googla, tak co on s tím. Když se zeptáš tak ti nabídne plno bazarových VW ID3 o kterém sníš (asi) na prodej. Na TipCars je jich nabízeno momentálně 37.
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

Boryš
Čti pozorněji a pak odpovídej.
Boryš

Příspěvek od Boryš »

Já mám auto z operačního leasingu. Ale zjistil jsem to až jsem se o konkrétní auto zajímal u autorizovaného prodejce... Na TipCars jsem jen zjistil "jen" stáří a najeté km. Takových jednoletých ayt tam bylo v té době neurékom. Jo a u toho prodejce vyřízení než auta dal na trh trvalo zhruba 3/4 roku, prý to je tak složité vyřídit aby auta mohl převést od leasingovky a prodat. Nevím, jak jsem koupil tak prodávám.
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

Boryš
Tak pak na tohle ani neodpovidej,mám z operaku CX3,Mazda,byla tam u majitele necelý rok😃vše jsem o aute věděl do hodiny ,to není problem,nechápu lidi co jsi to berou na operaky,půjčky ,atd,buď na to mám a nebo ne.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ked nechapes ludi co si beru auto na operak (ja ich chápem) tak preco basnis o jazdenom id3? ono aby boli auta jazdene, musi ich niekto kupit nove. A v nasom prostredi je holt najviac zanovnych aut prave z operakov. To vsak nie je ziadna novinka
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

V spoločnosti kde je auto/á "index" a vrchol sociálneho statusu daného jednotlivca sa takémuto nepochopeniu (že individuálna mobilita môže byť aj služba) ani nečudujem...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Mi.Ha.
**

Příspěvek od Mi.Ha. »

Mexican píše: 15 čer 2025, 13:58 ked nechapes ludi co si beru auto na operak (ja ich chápem) tak preco basnis o jazdenom id3? ono aby boli auta jazdene, musi ich niekto kupit nove. A v nasom prostredi je holt najviac zanovnych aut prave z operakov. To vsak nie je ziadna novinka
To mi je novinka. :D :D
Boryš

Příspěvek od Boryš »

Mi.Ha. píše: 15 čer 2025, 13:50 Boryš
Tak pak na tohle ani neodpovidej,mám z operaku CX3,Mazda,byla tam u majitele necelý rok😃vše jsem o aute věděl do hodiny ,to není problem,nechápu lidi co jsi to berou na operaky,půjčky ,atd,buď na to mám a nebo ne.
Před 6 lety to u :hyu: bylo tak jak jsem napsal. Zjiśtěno dotazy u jiných autorizovaných prodejců potom co mi to sdělil ten u kterého jsem auto bral. Ten zhruba 3/4 rok mně byl divný. Ten konkrétní prodejce taková auta v té době nabízel 3. A byla auta stejného stáří a podobného nájezdu v té době i v nabídce jiných.
Na operáky berou/braly hlavně firmy, točily auta rok co rok třeba.
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

konecne ma pravoverni hejtri elektromobilov mozu placat po ramenach, pretoze som sa zaradil do ich klubu "1000km na jednu nadrz" :lol:
Ako sme sa vratili zo Spanielska, tak Tusconom sme jazdili najma do Brna (nemocnica, rehabilitacie) a sem tam nejaky vylet za kafe (pretoze zena nemoze moc daleko chodit so zlomenou nohou) takze take ta Vysocina (mimo ineho paradna kozia farma s vlastnou kaviarnou kusok od Trebice) / zlinsky kraj (Bukovany) a mnozstvo kaviarni typu Sonnentor, Dvorek u nas na Juznej morave a je v tom jedna jazda do Bohdanece s tchyni (do kupelov)
Pripocitanych mnozstvo roznych dopravnych obmedzeni. Jazdi to pekne, napohodu a pohodlne
Přílohy
1752042150661.jpg
1752042150661.jpg (184.86 KiB) Zobrazeno 149 x
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Tak to je luxus :shock: Asi jsem si objednal spatny model auta :roll:

Mas tam nekde i info kolik bylo na elektriku "samostatne"?
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

nene, to u HEV moc nejde. Niekedy sa vezies 200m, niekedy kilometer, niekedy 3.
financne vzate (ako mnohi poukazuju) to samozrejme nevychadza tak ci tak (HEV je vyrazne drahsi ako napr obyc 110kW TGDi) ale to je holt porovnavanie hrusiek s jabkami. Ja som tento rok rad, ze ubudlo fakt dlhych dialnicnych presunov a sme celkovo od 1.1 (vtedy nulujem spotrebu) na 5,3 / 100 (vidiet dole vedla toho riadku so spotrebou). A to si sam myslim, ze v kopcoch sa celkom zveziem, auto vyuzivam celkovo (tahanie vozikov, nalozene bicykle na guli, atd) takze fakt nejde o take to nahananie sa za spotrebou
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

I ten prumer je ok, na tak velky a tezky auto.
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Auta členů“