Servisní manuál Hyundai

Zde si můžete stáhnout manuály, příručky, servisní manuál a další

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
ok1dnh
*
Příspěvky: 38
Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Servisní manuál Hyundai

Příspěvek od ok1dnh » 15 črc 2006, 09:57

Loni v létě jsem našel stránky http://www.datamanuals.com a koupil si servisní manual na svého Accenta (na CD ale není jen Accent).
Ze Španělska dorazila obálka se dvěma disketami a dvěma CD. Tak kdo máte zájem a nevadí vám stahování ISO souborů (Image CD) s velikostí kolem 600MB, tak hurá do toho:
V obálce byl tento návod:
http://datasheets.sinus.cz/navod.jpg (nenašel jsem v obálce Page 2 of 2)
dvě diskety:
http://datasheets.sinus.cz/Floppy1.zip (821kB)
http://datasheets.sinus.cz/Floppy2.zip (1010kB)
a dvě CD:
http://datasheets.sinus.cz/SubaruComp.iso (607MB) označené Hyundai 1
http://datasheets.sinus.cz/IMPO21K.iso (537MB) označené Hyundai 2
Naistalujete podle strohého návodu.jpg a můžete hledat.

Berte to ode mne jako poděkování za Forum a můj vstupní příspěvek do Hyundai klubu.
Karel
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005

Reklama
 

Felotron

Příspěvek od Felotron » 15 črc 2006, 10:16

ok1dnh spasiba tibje! :D

No jestli tam bude to, co by se mi hodilo, tak si to na srazu pekne vypijes ;)


diky :)

Uživatelský avatar
Karel Blažek
*
Příspěvky: 32
Registrován: 28 led 2006, 16:43
Bydliště: Prachaticko

servisní manuál

Příspěvek od Karel Blažek » 15 črc 2006, 12:48

Myslím,že nás bude více,komu se tento manuál bude hodit,tak bych ti rád poděkoval a také přivítal v klubu.Dík moc. :idea:
Accent 1,3LS 62Kw 12V,maximální spokojenost.

Felotron

Příspěvek od Felotron » 15 črc 2006, 16:14

Tak uz ho mam a fakci ;)

Fajn :) ....doufam, ze se potkame na srazu ;)

ivan
Moderátor
Příspěvky: 2247
Registrován: 08 srp 2005, 00:10
Bydliště: Domažlicko

Příspěvek od ivan » 15 črc 2006, 17:51

Můžete mi vysvětlit jak se to instaluje??? Prosím!! :cry:
Pochvala bude až to poběží!!!Teda jestli,z toho návodu nejsem vůbec chytrej!! :roll: Ach jo!! :cry:
P.s Dík za pomoc !!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)

rade622
***
Příspěvky: 980
Registrován: 08 črc 2005, 21:26
Bydliště: UH
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rade622 » 15 črc 2006, 18:14

Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.

Felotron

Příspěvek od Felotron » 15 črc 2006, 18:21

rade622 píše:Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622
rozbali's ten soubor floppyq.zip primo do a:/ ??

rade622
***
Příspěvky: 980
Registrován: 08 črc 2005, 21:26
Bydliště: UH
Kontaktovat uživatele:

už to vím

Příspěvek od rade622 » 15 črc 2006, 20:23

Poučení z mé situace - disketová mechanika vyrobená v roce 1997 již skutečně není nejmladší a má právo na odchod do křemíkového nebe.
Takže, v pondělí další pokus, tentokrát s novou mechanikou.
Rade622.

PS. Víte, jak máte staré komponenty ve vašem PC?
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.

Felotron

Re: už to vím

Příspěvek od Felotron » 15 črc 2006, 23:00

rade622 píše:Poučení z mé situace - disketová mechanika vyrobená v roce 1997 již skutečně není nejmladší a má právo na odchod do křemíkového nebe.
Takže, v pondělí další pokus, tentokrát s novou mechanikou.
Rade622.

PS. Víte, jak máte staré komponenty ve vašem PC?
Vzhledem k tomu, ze mam notebooka - jo ;)

ivan
Moderátor
Příspěvky: 2247
Registrován: 08 srp 2005, 00:10
Bydliště: Domažlicko

Příspěvek od ivan » 15 črc 2006, 23:08

rade622 píše:Proč mi to vypíše :
"SETUP DISK IS AN INVALID DRIVE. RUN SETUP FROM DRIVE A/B/ OR D/.
This application is not properly installed. Please re-run setup at later time
to install this application properly."
Cd je v pořádku, autorun naběhne, soubory vidím.Podle návodu ho vypnu, spustím z diskety exe , naběhne ta úvodní obrazovka a tato hláška.
Přitom disketa je v mechanice a cd taky. V biosu je disk. mech. jako A,
DVD vypalovačka ze které to spouštím jako D. Ještě mám v PC obyčejnou CD jako E.
Co dělám špatně?
Rade622
Tak tohle Mi přesně psalo!!! :shock: :evil: :cry:
Ale Felotron to je Hacker jako býk!!! :lol: :lol: Dík,chlape! :wink:
Jo,sluší se poděkovat mockrát dík členu jménem ok1dnh ale mezi náma jak si přišel na takový nick,to nechápu!! :shock: :roll:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)

Uživatelský avatar
ok1dnh
*
Příspěvky: 38
Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ok1dnh » 16 črc 2006, 00:36

Ivane, velmi jednoduše. Již někdy od roku 1976 vysílám jako koncesovaný radioamatér na všech amatérských pásmech a jako radioamatér mám přidělenu volačku OK1DNH (OK1 v době vydání znamenalo čechy, OK2 morava a OK3 slovensko, další písmena jsou zbytek volačky, dnes je to trochu jinak). Například němci mají DL, DE atd., amíci A, W, K, brazilci PY atd. Na celém světe se nemůže opakovat volačka OK1DNH, proč tedy nemít svou volačku jako nick ?
A třeba si klikni dole na WWW a bude ti to jasný :-).
Karel

P.S. tohle by se také mohlo někomu hodit:
http://datasheets.sinus.cz/ECU.rar
http://datasheets.sinus.cz/Hyundaimenu.pdf
http://datasheets.sinus.cz/Product_Cata ... rch_05.pdf
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005

black_sheep

Příspěvek od black_sheep » 16 črc 2006, 02:32

zajimavy.. :)

ale kdyz se tak koukam na ten tvuj web, nestalo by za to na nem trosku zapracovat? doby kdy se delali stranky na FrontPage 4 jsou uz nakej ten patek pryc.. :wink: :lol:

dneska jsou jiny moznosti, diky PHP, MySQL, JS a XML.. dynamicky stranky, redakcni system, napr takovej e-shop s plne validnim kodem v XHTML stylovanej CSS, aby sel i na mobilech, cteckach pro handycapovany, SEO a SEM pro prilakani zakazniku apod.. :wink: :twisted:

Uživatelský avatar
ok1dnh
*
Příspěvky: 38
Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ok1dnh » 16 črc 2006, 02:42

Co je a umí PHP, MySQL to vím, mám v tom dělaný další stránčičky http://datasheets.sinus.cz a http://msts.sinus.cz. Jenže stránky ama-cb.cz, na ty již nezbývá čas a dá se i říci, že to stačí. Nepotřebuji prodej, nepotřebuji lákat zákazníky, je to jen informativní. Dělal jsem doma 14 let, potom jsem se nechal ukecat amíkama abych pro ně dělal a na svou firmu nějak nemám čas. Mám kolem sebe asi 5000 amatérů (mí zákazníci), to snad na jednoho člověka stačí.
Karel
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005

Felotron

Příspěvek od Felotron » 16 črc 2006, 09:14

No vidim ok1dnh, ze se jsi celkem elektro nadsenec ;)

Nevedel bys nahodou, jak k motoru G4EA udelat tempomat? :twisted:

Uživatelský avatar
ok1dnh
*
Příspěvky: 38
Registrován: 13 črc 2006, 15:03
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ok1dnh » 16 črc 2006, 11:14

Taky již mne to napadlo, na 4. rychl. stupeň se blbě jezdí 50km/h. Jen mám obavy, že motor 1.3 je na to slabý. Prý to montujou až na 1.5 a 1.6.
Nevím jak brzdit (asi to nechat jen na brždění motorem), ale ovládání plynu v závislosti na rychlosti by zvládl nějaký ten operační zesilovač a servo třeba pro letecké modely. Impulsy o rychlosti do řídící jednotky jdou atd.
Karel
Accent 1.3i Elegance, 5dv, r.v. 2005

Odpovědět

Zpět na „Download“