upgrade máp Avic D3

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

jna
*
Příspěvky: 40
Registrován: 26 črc 2009, 08:11
Bydliště: Nové Mesto nad Váhom

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od jna » 06 říj 2010, 09:23

Ešte je jedna podmienka pri novej inštalácii máp pokiaľ nemáte odblokované pozeranie DVD za jazdy je potrebné mať naštartovaný motor a zatiahnutú ručnú brzdu.

Reklama
 

miro12345
Příspěvky: 5
Registrován: 06 říj 2010, 11:42

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miro12345 » 06 říj 2010, 11:51

Tak sa mi to všetko úspešne podarilo podla návodu.Len mam problém .že po aktualizácii zmizla predinštalovávana čeština.Nakoľko som navigáciu vôbec doteraz nepoužíval /pred 3 rokmi nedostatočne mapy sk/ mam z tej angličtiny trochu chaos.Je možne zohnať do tejto stovky češtinu,alebo aspoň návod? Dik

miro12345
Příspěvky: 5
Registrován: 06 říj 2010, 11:42

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miro12345 » 08 říj 2010, 08:46

Tak sa do toho pomaly dostávam a začína ma to celkom baviť,zaujímave po troch rokoch.chcem sa opytat ako to mate s presnosťou,mne to ide trochu po zadu,napríklad pri režime "pohlad šoféra" som ešte pred križovatkou no v skutočnosti som už za.Je to normálne,alebo to robí iba mne? Da sa to kalibrovať?

daminko
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2010, 12:35

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od daminko » 08 říj 2010, 12:44

MAM SF 2008 ELEGANCE A TIEZ AVIC D3.SKUSAL SOM TO STAHNUT ALE JE TO DOST KOMPLIKOVANE.NEDA SA DOHODNUT CO UZ TO MATE STIAHNUTE A ODSKUSANE ZE BY STE MITO ZA NEJAKU SYMB.CENU PREPALILI ABY SOM TO MOHOL ODSKUSAT.TIE POVODNE MAPY NESTOJA ZA NIC.BOL BY SOM VELMI VDACNY. =D> =D> =D>

Petr73
*
Příspěvky: 45
Registrován: 30 led 2008, 16:55

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od Petr73 » 14 říj 2010, 21:44

Tak CNDV100MT vypálené na DVD DL+ chodí. Tu 80 a 90 jsem něl na mínuskách a nic to nenačetlo.
Jen ještě info ČR není ani na disku central, ani na west, takže stahuju poslední east a doufám, že to tam už bude. Leda by tam ČR vůbec nedali... :-)
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.

Uživatelský avatar
miooo
Moderátor
Příspěvky: 908
Registrován: 24 zář 2009, 12:27
Bydliště: Malá Hradná SK-taká malá dedinka pri BN

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miooo » 14 říj 2010, 22:01

cesko ako aj slovensko byvaju vacsinou na eastern mapach...
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S

Petr73
*
Příspěvky: 45
Registrován: 30 led 2008, 16:55

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od Petr73 » 14 říj 2010, 22:14

Jo bývaj. Jen že tu někdo psal, že stačí stáhnout central. Takže nestačí a nebo jen east, pokud jde o Česko...
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.

Uživatelský avatar
miooo
Moderátor
Příspěvky: 908
Registrován: 24 zář 2009, 12:27
Bydliště: Malá Hradná SK-taká malá dedinka pri BN

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miooo » 14 říj 2010, 22:41

podla mna staci len east...
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S

miro12345
Příspěvky: 5
Registrován: 06 říj 2010, 11:42

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miro12345 » 15 říj 2010, 09:08

Stači East.

marian.uhlar
Příspěvky: 1
Registrován: 21 říj 2010, 10:12

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od marian.uhlar » 21 říj 2010, 11:02

jna píše:ahoj všetci vidím že asi s tým máte púroblémy tak tu je aspom stručný návod:
existuje program jdownloader, nájdete v googli, ten si stiahnite, zaregistrujete sa na link máp, jednotlivé časti máp pomocou ctrl c prenesiete do jdownloaderu a v konečnej fáze mu povolíte rozbalenie súborov, on vám to postupne stiahne cez rapid share, môže to trvať podľa rýchlosti netu až 24 hod, v koncovej fáze si len skontrolujete či je všetko v poriadku a výsledný súbor o veľkosti cca 8GB napílite nerom na dvojvrstvové DVD asi najlepšie Verbatim je jedno či +, alebo -. celkovo to budú 3 ks DVD z čiste praktického hľadiska stačí EAST EUROPE, po vložení DVD do mechaniky sa asi cca 10 min inštaluje a už potom samostatne funguje.

Zdravim, vsetko sa podarilo stiahnut, no vypalit v nere to nejako neviem, - ma to byt multisession dvd? alebo dvd udf? multisession nechcel nero vypalit viac ako 2GB aj ked mam verbatin r dl, ponukol iba dvd UDF - no po vypaleni si Avic zmyslel Reading error. Pomooooc Dakujem

miro12345
Příspěvky: 5
Registrován: 06 říj 2010, 11:42

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miro12345 » 22 říj 2010, 09:12

Ja som to v pohode na prvy krat vypalil na verbatim DVD+R DL.Program Nero 7.V nastaveniach treba prepnut z DVD5 na DVD9

edit: Velmi dôležite v Nerovy zadať ,vypáliť obraz/image/ na disk a nie len ten cely súbor presunúť na disk
Naposledy upravil(a) miro12345 dne 27 říj 2010, 08:11, celkem upraveno 1 x.

daminko
Příspěvky: 3
Registrován: 08 říj 2010, 12:35

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od daminko » 22 říj 2010, 10:45

PROSBA NA [-o< miro12345 [-o< CI BY SI MI NEMOHOL POSLAT VYPALENE DVD ZA SYM.CENU NA ODSKUSANIE.PO VIACERYCH POKUSOCH MI TI NESLO.VELMI BYSI MI POMOHOL.ZATIAL POUZIVAM GARMIN-VELA KABLOV NAVYSE
Naposledy upravil(a) daminko dne 22 říj 2010, 15:59, celkem upraveno 1 x.

miro12345
Příspěvky: 5
Registrován: 06 říj 2010, 11:42

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od miro12345 » 22 říj 2010, 13:48

pošli mi na súkromnú spravu adresu

Karel6888
**
Příspěvky: 125
Registrován: 18 dub 2009, 13:11

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od Karel6888 » 02 led 2011, 21:07

Ahoj přeju všem mnoho štasných km v novém roce,Chlapy našel by se někdo kdo mi vypálí nové mapy mně se to nedaří samozřejmně vše zaplatím díky Karel Most

Uživatelský avatar
Norton
*
Příspěvky: 40
Registrován: 22 led 2011, 20:15

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od Norton » 24 led 2011, 18:33

jna píše:Ešte je jedna podmienka pri novej inštalácii máp pokiaľ nemáte odblokované pozeranie DVD za jazdy je potrebné mať naštartovaný motor a zatiahnutú ručnú brzdu.
hm tak ja nemam odblokovane nic a update isiel bez problemov aj pri vypnutom motore. teda samozrejme so zatiahnutou rucnou.
a este v pohode to ide aj s DVD DL-
_________________
Santa Fe 2008 2,2 CRDi
Ford KA 1,3i

Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“