upgrade máp Avic D3

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

petersonix
*
Příspěvky: 84
Registrován: 23 srp 2012, 11:12

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od petersonix » 12 lis 2012, 09:58

ondie píše:ahoj lidi,

mám nově Santu 2007 s Avic-D3 a chtěl jsem aktualizovat mapy na CNDV-110.
stáhl jsem si DVD EAST z :
http://avic411.com/index.php?/topic/351 ... -n2-n3-n5/
a zkoušel vypálit na všechny možné způsoby:
-jen soubory v UDF
-otevřít obraz a pálit
-vypálit obraz
pálil jsem na DVD DL+, 4x 2,4x
ale všechny možnosti skončily v Avicu "reading error"...

neporadí mi někdo zkušenější nebo nezašle napálená DVD ?

díky moc
Ondra

Jojo, reading error znám moc dobře :| .. podle toho co píšeš je to nejspíš jasný, teda z mého pohledu...špatný soubor vypalovaných dat, nic jinýho to snad ani být nemůže..
SF 2,2 114kw AT

Reklama
 

michal.n
Příspěvky: 2
Registrován: 12 lis 2012, 20:00

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od michal.n » 13 lis 2012, 20:53

[quote="petersonix"][quote="ondie"]ahoj lidi,

Tohle ani nestahuj je to sice East ale je to USA a Canada :-(

michal.n
Příspěvky: 2
Registrován: 12 lis 2012, 20:00

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od michal.n » 13 lis 2012, 20:56

Jinak jsem tu našel asi na druhé straně vlákna odkaz na https://ca.isohunt.com/download/4136966 ... MT.torrent
CNDV-110MT - EAST EUROPE

ale když jsem to stáhnul a procházel tak je to Evropa west :-(

East prostě vůbec nikde nemůžu najít, neporadí někdo prosím?

Petr73
*
Příspěvky: 45
Registrován: 30 led 2008, 16:55

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od Petr73 » 21 lis 2012, 08:36

Já naposlady updatoval asi před rokem a půl na CNDV100MT. Těď už navigaci v Avic D3 vůbec nepoužívám. Koncept s mapovými podklady na DVD ve v dnešní době fakt hrůza (myslím, že byl i před pěti lety, kdy se tyhle krámy dávaly do Féček). Například Waze na iPadu nebo iPhonu, vše zdarma a navigace nesrovnatelně nesrovnatelně komfortnější... Jít si koupit oficiální nové mapové podkady od Pioneer může jen blázen... Ještě, že Avic alespoň docela dobře hraje :)
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi Dynamic man.

stateopera
Příspěvky: 5
Registrován: 02 led 2013, 19:23

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od stateopera » 02 led 2013, 19:30

ahoj santaci

takisto mam avAVIC-D3 stiahol som mapy napalil na DVD+R DL verbatim vlozil do mašiny a píše mi na displeji len vložte vhodný disk a nic sa nedeje takisto som to skusal s origo diskom z roku 2008 a pise mi to stale to iste.popritom nemoze byt zla mechanika lebo v poho nacita aj cd aj dvd s filmom.dakujem za akukolvek radu.

master
*
Příspěvky: 52
Registrován: 22 úno 2008, 11:42
Bydliště: Banská Bystrica

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od master » 04 led 2013, 09:51

Pre importéra Hyundai tie Avic D3 na Slovensku dodávala fi. Basys (www.basys.sk). Skús poprosiť o radu.
Asi treba resetnúť na továrenské nastavenie. Aj mne sa posledné update mapového software podarilo až po druhom stiahnutí a napálení na DVD, prvý pokus však firmware nepoškodil a na druhý pokus update máp prešiel.
Santa Fe 114 kW CRDI, 2007

zz.top
Příspěvky: 2
Registrován: 02 srp 2012, 18:23

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od zz.top » 21 led 2013, 20:09

Nazdar Hyundaiste. Nechci zakladat nove tema, tak se optam tady. Zkusil jsem tri varianty map, ale vzdy je navigace tak nejak pozadu. Asi tak o 30 metru. Podotykam, ze to neni origo zapojeni, ale je v jine znacce auta na iso konektoru a protoze je auto elektronicky na stredne vysoke urovni a hlavne nikym nebastlene, melo by byt vse zapojené správne. Zadnou fci kalibrace jsem nenasel. Kde by jeste mohl byt zakopan te pes? Dik ZZ.

pwill
Příspěvky: 7
Registrován: 20 kvě 2011, 11:10

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od pwill » 04 úno 2013, 13:23

http://czshare.com/4874564/%5BisoHunt%5 ... SO.torrent

tady je torrent na východní evropu

stateopera
Příspěvky: 5
Registrován: 02 led 2013, 19:23

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od stateopera » 04 úno 2013, 18:01

ahoj a funguje ten torrent skusal si ak ano prosim popis ako si to palil mne to totiz v santovi nenacitalo

pwill
Příspěvky: 7
Registrován: 20 kvě 2011, 11:10

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od pwill » 05 úno 2013, 13:35

Ahoj, funguje, staženo bez problémů a celkem i rychle. po stažení jsem ho namountnul do Daemona do virtuální jednotky a pomocí Nero 10 jsem ho po spuštění Nero Smart Start pouze zkopíroval na Verbatim DVD +DL. Vypalovačku jsem nastavil na minimum. Maká to suprově, načetlo se to okamžitě a upgrade proběhl naprosto bez problémů.

stateopera
Příspěvky: 5
Registrován: 02 led 2013, 19:23

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od stateopera » 06 úno 2013, 07:10

kua len keby to aj niekto seedoval no tom torrente :twisted:

petersonix
*
Příspěvky: 84
Registrován: 23 srp 2012, 11:12

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od petersonix » 06 úno 2013, 11:47

Karel6888 píše:Je to DVD-R DL
tak co Karle, maká to? :)
SF 2,2 114kw AT

pwill
Příspěvky: 7
Registrován: 20 kvě 2011, 11:10

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od pwill » 06 úno 2013, 18:16

seeduju... sorry...

stateopera
Příspěvky: 5
Registrován: 02 led 2013, 19:23

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od stateopera » 06 úno 2013, 18:19

nuz zatial sa stale nic nedeje :D

pwill
Příspěvky: 7
Registrován: 20 kvě 2011, 11:10

Re: upgrade máp Avic D3

Příspěvek od pwill » 09 úno 2013, 12:52

tak co, povedlo se?

Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“