Příspěvek
od Durino » 04 srp 2020, 19:03
Ja by som dal do sania UF5-2 (dat vyhladat na internete "UF5-2") a na palivove hadicky BAC coil (mam tu na fore prispevok). Tieto dve veci sa dobre doplnaju. Mam odskusane na viac autach. Pri UF5-2 auto ozije najma v nizsich otackach. Urcite sa tym nic nepokazi, ale moze nastat pripad, ze to ani nepomoze, mne sa to stalo asi 2x z niekolkych upravovanych aut pri UF5-2. Cena takejto upravy dokopy je okolo 5-7 Euro, podla cien suciastok a drotu plus praca k tomu. Umietnenie UF5-2 je kriticke - treba umiestnit kondenzator do najrychlejsieho prudenia vzduchu v sani, najlepsie pred filter sania este v rure, nie v boxe filtra vzduchu, samotny drot ide smerom k zaciatku sania. Drot je CY 1,5mm2, dlzka 1m, ale moze sa spravit aj z 2m, lepsie sa to potom fixuje v sani, kondenzator 220uF/200V, rezistor 100kohm, dioda nie je kriticka, moze byt aj 1N4007, lepsia je ale s hrubsimi vyvodmi kvoli mechanike. Zacal by som teda tym UF5-2 a ak by sa to prejavilo a bola vola, pokracoval tymi BAC coil. Ale ak to nechcete riesit takto (mimo oficialnej vedy), tak potom neporadim. Zarty si fakt nerobim. Ludom, ktori o tomto pochybuju, odkazujem - nemusite to skusat, nikoho nenutim a ani nepiste preco to nemoze (podla oficialnej vedy) fungovat. Piste, az ked to vyskusate. Nie som autor zariadenia, len uzivatel.