Zkušenosti s hyundai i30 III

Tato sekce je určena těm, kteří zvažují koupi vozu Hyundai (ne Hyunday).

Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři

Odpovědět
101Tom

Zkušenosti s hyundai i30 III

Příspěvek od 101Tom »

Dobrý den

Zvažuji nákup nové i30 rok 2026 ve výbavě czech n line , nebo na line premium fl a má otázka zní ,zda má nějak závratnou cenu si brát zrovna nejvyšší výbavu .

Pak bych se rád zeptal jak spolehlivé auto to je,četl jsem pár diskuzí a mám smíšené pocity,proto jsem se rozhodl sem raději napsat a na vše se zeptat . Největší strach mám z automatické spojky někde píšou že vydrží od 30-80000 km ....Když se někdo ozvete ,ještě bych měl pár dotazů.Dekuji ;)
Reklama

Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s hyundai i30 III

Příspěvek od Mexican »

automatickou prevodovkou myslis DCT? Tak ako vsetko, aj DCT potrebuje svoj rezim. Nevyhovuje jej take to mierne posuvanie/poskkovanie v nekonecnych kolonach. Tam zivotnost rapidne klesa ale skutocne to nie je tak, ze za 80 000km je koniec

Uprimne by som sa skor obaval zivotnosti a kondicie TGDI motorov v nehvhodnych podmienkach (kratke a caste trasy v meste), tam ale proste pomaha take to vyletovanie a normalne zvezenie sa a kratsie intervaly vymeny oleja. Zeby sa tie i30 nejak sypali a stali po pangejtoch vsak nie je skutocne pravda

ci si mas vybrat najvyssiu vybavu vies snad posudit sam podla toho co od auta vyzadujes. Doporucujem si aj v jednotlivych vybavach posediet a ohmatat si interier. Tam travis vacsinu casu a ci to ma hogo-fogo zavodny paket je na dve veci ak zistis, ze ti nevyhovuje material sedadiel (napriklad)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
mozecek

Příspěvek od mozecek »

Nejvyssi vybava mi u i30 smysl nedava .. kdyz chytnes akci nebo najdes nejakou vyhodnou skladovku typu toyota corolla s tech paketem tak budes mit proste lepsi auto. I30 vychazi dobre na nizsich vybavach - za malo penez dost muziky. Slusne auto za pul mega. A ac nejsem odpurce automatu, tak bych se mu z opatrnosti vyhnul, coz je taky u me duvod proc sem si vzal DPI (jednoduche auto bez kurvitek). Ty auta se sice nesypou, ale ceny nekterych dilu jsou neuveritelnej prepal.
i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Mozecku to jsi napsal hezky :)

Ale zalezi vzdy na tom, jak a kde clovek s tim autem jezdi. Pokud Tom bude dojizdet denne 200km do prace, tak automat v Hyundai problem nebude, pokud by jen jako ja "skakal po meste", pak je ta Toyota ideal, navic i30 asi ve městě nebude jezdit za 3-4 Litry :wink:
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

Ceny některých dílů jsou doslova nenažranost ](*,) a alternativa neexistuje.

101Tom: Nech si nacenit servis auta třeba na 100 000 km. A důkladně si projdi záručné podmínky, hlavně omezení a výluky. Neomezená záruka na 5 let bez ohledu na najeté kilometry v reálu už dávno neplatí.

Jo, a nezapomeň na pojištění a připojištění. Třeba přední okno není zrovna levné.
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White
Odpovědět

Zpět na „Koupě ojetého nebo nového vozu Hyundai“