Indikace servisního intervalu
Moderátoři: frawd, Moderátoři
Indikace servisního intervalu
Dobře poledne, chtěl bych se zeptat zdejších, indikuje nějaká kontrolka blížící se interval výměny oleje - servisní prohlídku?
Hyundai IX20 | 1.6 92 kw | 2019 | bílá
- Reklama
Re: Indikace servisního intervalu
Na I20 2016 je na palubnom pocitaci symbol hodin - je to pocitadlo dni do servisnej prehliadky, je tam pritom taky maticovy kluc - tam je pocitadlo kilometrov do servisnej prehliadky. Mesiac pred terminom prehliadky mi tusim auto vzdy po nastartovani vypisuje info o pocte dni do prehliadky.
Děkuji moc, přemýšlím že na garancky nebudu jezdit do autorizaku, tak zda toto upozornění půjde vymazat obyčejnou diagnostikou
Tak to neviem, teoreticky by to malo ist, ale musi byt na to dobry software + HW modul diagnostiky. Hoci mam modul diagnostiky (ELM 327 s OBD 2 protokolmi), nikdy som sa s nim poriadne nehral - neskusal som, co sa s tym da upravit. Mal som v mobile len nejake free verzie stiahnuteho softu, tam mi myslim ani neponuklo take menu na upravu dat...
Nejde zobrazování a možná i interval nastavit v servisním menu PP? Co jsem se díval do návodu, tak třeba u i30 2. generace by to mělo jít. Ale nezkoušel jsem, nemám zatím důvod.
Koukal sem na PP a tam jsou pouze údaje o tankování, doby jízdy, a různé spotřeby jinak nic
Nic takového tam není.Na garančky nejezdím,olej měním sám.
Tak že po roce provozu nebo po 20 tis km se žádná kontrolka neobjeví?
- Mr. HYUNDAI
Pokud vím, tak ix20 si o servis neřekne. Takže ani nemusíš řešit "odťuknutí", když servis proběhne mimo autorizák.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Tak omluva. Já myslel že u ix20 bude víceméně stejný systém PP, když má stejný či podobný motor. Tak to ix20 nemá ani žádné možnosti nastavení např. kdy dojde k nulování spotřeby atp. (servisní menu)?
Ne. Můžu vynulovat akorát trip A a B. Jinam mě to zatím nepustilo. O servisní prohlídku si to nikdy neřeklo.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
ŠKODA Felicia 1,3 LXI 50 kW
Trabant 601
Trabant 601
smazat (vynulovat) jde víc věcí jak A, B, ... jednodušší bude co vynulovat nejde ; pochopitelně celkové ODO , pak nejde vynulovat dlouhodobá spotřeba, ale ta se nuluje sama při natankování zbytek vynulovat lze , servisní interval IX20 nemá
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
IONIQ 2018
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
IONIQ 2018
OK. Fakt je ten, že jsem se nějak urputně o nic jiného nepokoušel.
HYUNDAI ix20 TRIKOLOR 1,4 CVVT
Trabant 601
Trabant 601
Chlapci a jde vůbec vynulovat servisní interval aniž bych musel do servisu?škodovka to umí tam to jde díky