Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)

Ukažte ostatním vaše auto a rozšiřte náš fan klub Hyundai. Pokud chcete, můžete napsat i recenzi.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
petr.s

Re: Alfovo Ela :)

Příspěvek od petr.s »

Mám zelenou lahev s voskem. A ono to tak i vypadalo, že je to jakoby mastné nebo jak to popsat, ale vzal to jednou utěrkou a druhou to doleštil. Ředil to normální vodou a jak píšou jeden uzávěr do 1,25 l vody.
VW Tiguan Allspace R-line 2,0 TSI 162 kW 7DSG Prodáno
Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Tricolor Style Satin Amber 5/13 Prodáno
Hyundai ix20 1,4 Tricolor Esential Satin Amber 10/14 Má žena
Škoda Felicia Van Plus
Škoda 1000 MB r.v.65 Prodáno, jsem blb
Reklama

Alf6

Příspěvek od Alf6 »

To pujde hur rozlestovat kvůli tomu vosku. Zalezi taky na okolni teplote. Když je zima, jde to o dost tezce :D Ja se taky docetl, ze je lepsi voda destilovana. Nevim....kazdopadne mne to funguje dobře. Pouzivam ted každý den.
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Axel.Foley

Příspěvek od Axel.Foley »

petr.s píše:Dobrou, hořce úsměvnou příhodu má otec...Zaparkovala vedle něj dámička v X5 a samozřejmě mu třískla dveřma do auta, táta jí říká: prosím vás, co to děláte, hlavně že máte velký auto a zaparkovat neumíte...načež ona se jen ušklíbla a říká mu: aby ses neposral, jestli závidíš, tak si kup taky takový, zamkla a šla nakupovat...
](*,) ](*,) ](*,) Vysloveně 3,14ča. Objel bych jí tu X5 klíčem, ať má taky radost. Takový kosočtverec by se na dveřích hezky vyjímal.
CUPRA Formentor 1,5 TSi DSG
Hyu Tucson 1,7 CRDi Czech Edition, 09/2016, Sand White - prodáno
petr.s

Příspěvek od petr.s »

Alf6 píše:To pujde hur rozlestovat kvůli tomu vosku. Zalezi taky na okolni teplote. Když je zima, jde to o dost tezce :D Ja se taky docetl, ze je lepsi voda destilovana. Nevim....kazdopadne mne to funguje dobře. Pouzivam ted každý den.
Ta teplota mě taky napadla, bylo v dílně tak kolem deseti stupňů, což asi není nic moc na ten vosk.
Škoda Felicia Van Plus
sarin007

Příspěvek od sarin007 »

Axel.Foley píše:
petr.s píše:Dobrou, hořce úsměvnou příhodu má otec...Zaparkovala vedle něj dámička v X5 a samozřejmě mu třískla dveřma do auta, táta jí říká: prosím vás, co to děláte, hlavně že máte velký auto a zaparkovat neumíte...načež ona se jen ušklíbla a říká mu: aby ses neposral, jestli závidíš, tak si kup taky takový, zamkla a šla nakupovat...
](*,) ](*,) ](*,) Vysloveně 3,14ča. Objel bych jí tu X5 klíčem, ať má taky radost. Takový kosočtverec by se na dveřích hezky vyjímal.
Jojojo, tak s tim souhlasim, kosočtverec na dveřích, aby všichni viděli, kdo to auto řídí :D :D :D :D

Alfe: už to chtělo změnit fotku v profilu, měl jsem tam ještě z doby, kdy jsem Elu kupoval, to měla ještě nápisy přes celej bok. Ale měl jsem v mobilu jen tuto, plánuju to ještě vyladit :D

Mýmu otci se stalo něco podobnýho. Na parkovišti mu otevřel dvěře nějakej pražák a to dost. Do dneška má mírný ďůlek v kastli. Když za nim přišel, že jestli mu to neni blbý, tak mu pražák řek, aby se nep**ral a že tady ve vidlákově jsou náký puntičkáři. Jak říkam, ženský a autu neublížíš, ale v tomhle případě bych si asi o jeho bok nabrousil klíče od domu :evil: :evil:

A tý dylině z X5 bych přál, aby k ní někdy přijel někdo z obouchanou 120tkou, otevřel jí pěkně dveře do boku a pak jí řek to samý: ať nezávidí, že si tu 120tku může koupit taky :D :D :D To věřim, že by tam byl do 5 minut její manžýlek a právník na mobilu a ďůlek by řešil.
Hyundai Tucson 2.0 CRDi 136KW, A/T, Style Premium, barva Ara Blue +
Hyundai i30 Fastback, 1.4 T-GDI, Style, barva červená

Hyundai Elantra Style Premium, 2011, světle modrá
Renault Scenic 1.9 dCi r.v. 2002
Peugeot 306 r.v. 1996
VW Golf I r.v. 1979
petr.s

Příspěvek od petr.s »

sarin007 píše:
Axel.Foley píše:
Jojojo, tak s tim souhlasim, kosočtverec na dveřích, aby všichni viděli, kdo to auto řídí :D :D :D :D

Alfe: už to chtělo změnit fotku v profilu, měl jsem tam ještě z doby, kdy jsem Elu kupoval, to měla ještě nápisy přes celej bok. Ale měl jsem v mobilu jen tuto, plánuju to ještě vyladit :D

Mýmu otci se stalo něco podobnýho. Na parkovišti mu otevřel dvěře nějakej pražák a to dost. Do dneška má mírný ďůlek v kastli. Když za nim přišel, že jestli mu to neni blbý, tak mu pražák řek, aby se nep**ral a že tady ve vidlákově jsou náký puntičkáři. Jak říkam, ženský a autu neublížíš, ale v tomhle případě bych si asi o jeho bok nabrousil klíče od domu :evil: :evil:

A tý dylině z X5 bych přál, aby k ní někdy přijel někdo z obouchanou 120tkou, otevřel jí pěkně dveře do boku a pak jí řek to samý: ať nezávidí, že si tu 120tku může koupit taky :D :D :D To věřim, že by tam byl do 5 minut její manžýlek a právník na mobilu a ďůlek by řešil.
Přesně tak, tihle lidi si myslí, že si můžou všechno dovolit, ale nedej bože, aby si někdo dovolil něco k nim, to pak otočí o 180°.
Škoda Felicia Van Plus
Alf6

Příspěvek od Alf6 »

Krátký pohled do minulosti na Ely fantastickou spotřebu :D Ta holka prostě umí!! (https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=435

Klatovy - Železná Ruda - Zwiesel a zpět. Najeto 120 km a spotřeba opět 4,5 ve 2 lidech.
Přílohy
cats.jpg
cats.jpg (55 KiB) Zobrazeno 1407 x
Alf6

Příspěvek od Alf6 »

Včera jsem koupil Sheron Hard Wax v Obi. Cena více nez prijemna cca 130 Kc za 250 ml :D Hned jsem ho také vyzkousel.

+

cena
dobře se rozlestuje
nezanechava smouhy a to ani na plastech
ma po rozlesteni zrcadlovy hluboky lesk
karoserie je po aplikaci velice hladka

-
má obsahovat karnaubský vosk( je vosk čistě na přírodním základě, který využívá jedinečných ochranných vlastností - nemá ale uz takovou vydrz jako synteticke vosky - ale ty se ale zase méně lesknou) - bohužel nevim v kolika % je tento vosk v produktu zastoupen
neznama vydrz po aplikaci na koroserii

...za tu cenu super vosk. :D Ikdyz jsou urcite lepsi, ale i nekolikanasobne drazsi :D
Přílohy
1512227.jpg
1512227.jpg (108.22 KiB) Zobrazeno 1399 x
omerta2904
**

Příspěvek od omerta2904 »

Alfe a spol. Posílám slíbené foto: Omertova ela :)
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 23&start=0
Hyundai I40 Premium MT 1,7CRDi 100kw
Alf6

Příspěvek od Alf6 »

Viděl jsem. Luxusní :D/ :D asi se ted hodne lidi otacej vid? :mrgreen:
omerta2904
**

Příspěvek od omerta2904 »

otáčej. Například dnes jsem před focením byl v ruční myčce a když jsem vyjel a ještě hadříkem otíral vodu, tak mne zastavili 2 lidi a vyptávali se ve velkém.... :)
Hyundai I40 Premium MT 1,7CRDi 100kw
Alf6

Příspěvek od Alf6 »

:mrgreen: Jo to znám. Když jsem byl za Sarinem v Sušici a na parkovišti byly naše auta, tak lidi taky docela čuměli. A během deseti minut k nam zasel nejakej deda a hned se zacal vyptávat :mrgreen:
Alf6

Příspěvek od Alf6 »

Ani nevím, jestli se tu někdo rád podívá na fotky? :-k Pokud ano, tak přidávám pár fotek z dnešní projížďky zimní krajinou :D
Přílohy
P1040724.JPG
P1040724.JPG (202.34 KiB) Zobrazeno 1359 x
P1040715.JPG
P1040715.JPG (193.21 KiB) Zobrazeno 1359 x
P1040716.JPG
P1040716.JPG (199.23 KiB) Zobrazeno 1359 x
milda h

Příspěvek od milda h »

To mě povídej :-k :-k :-k To jsi fotil za barákem, nebo před focením přeleštil :?: :lol:
:-# V tomhle stavu (myslím lesk) jsi nemohl být schopný žádnou větší vzdálenost ujet :mrgreen:
Já po vyjetí mám hned odstín "cashmere brown se slano-stříbrnou metalízou" :lol: :lol: :lol:
Obrázek ix20 1.6 CVVT trikolor Cashmere Brown 12/2011
bony

Příspěvek od bony »

Za tento lesk by jsi mel dostat pokutu za oslnovani ostatnich ridicu :-) Luxusni!!! Co je na tom za vosk, ten z OBI?
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“