Tenhle týden mám nějaký stěstí na Elantry. V pondělí vyjdu z Obi a vedle mě je zaparkovaná stříbrná
Ela a včera za mnou ve Strakonicích jela smetanová

Nedivim se, že se za Elou lidi otáčejí, i ve zpětným zrcátku vypadala luxusně.
Jinak jsem včera asi pošramotil trochu ego jednomu černýmu Superbu. Dojedu náklaďák, za nim auto a za nim Superb. Všichni jedou tak 70, říkam si, proč nepředjíždí. Tak předjedu obě auta, pak kamion. A za chvíli vidim Superba, jak předjíždí taky a pak se mi nalepil na zadek a vehementně se "najednou" chtěl za každou cenu cpát přede mě. Nechápu. Před chvílí jel za kamionem a měl času dost a pak najednou takovej spěch. Asi jsem ho naštval, že ho předjel Hyundai

Ale to poslední dobou se škodovkama mam pořád. Asi rivalita Hyundai vs Škoda funguje, možná i díky reklamám v televizi. Před tejdem dojedu Fabii kombi, jel tak 80. Projedem vesnicí a když vyjíždíme z vesnice, tak ho začnu předjíždět. Ale maník ve Fabii šlápnul na plyn, aby mi asi ukázal, jak mu to taky jede a já se musel vrátit zpátky, protože proti už jelo auto. Nejlepší na tom bylo, že já se v klidu vrátil, myslel jsem si svý a chlapík v autě rozhazoval rukama jak blázen. Chápete to? Tak on mě při předjíždění začne zrychlovat a pak se rozčiluje
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
A pak jel klídek, dokonce ani ve městě nejel 50, ale míň, jenže už ho nebylo kde předjet. Prostě schválně