idam.i píše:Petzl máš akési blbé obdobie.

Igore,ani ne...to je prostě život. Jednou jsi nahoře,jednou dole.Jak jsem psal,já to naštěstí moc nevyužívám.Jen mě trochu vadí,že se mi nezobrazují tím pádem ani dopravní info. Holt oblast Čenstochowé,kde se teď dle navi pořád nacházím,mě vcelku nezajímá-aktuálně
Ale to se vše dá dopořádku. Nic jiného mne co se auta týká netrápí.
Trochu jsem se teď o víkendu rozčílil u Benziny-odkoupili část sítě OMW a zůstatky paliva v nádržích prodávali jako Vervu 100.Už jsem si říkal,co se děje-že by Verva změnila barvu z modré na klasiku...pak mi neseděla taky spotřeba a zvuk motoru a ejhle,teď v sobotu jsem konečně tankoval opět u stejného stojanu,jako celý leden a prakticky únor klasickou "modrou" vervu100

Tak jsem se paní z obsluhy trošku důrazněji zeptal,jestli si takhle z lidí rádi dělají prdel

Chvilku se tvářila,jako že nechápe co a jak,ale když jsem se nenechal odbýt,tak mi ve finále řekla,že jsem první,kdo si toho všimnul.Myslím,že prodávali OMW 98 za Vervu 100. No co už,hlavně,že je vše zpátky,jak má být.Vše je opět jako dřív. Tankuju voňavý modrý benzín a motor si opět jen přede.A přesto,že je podstatně chladněji,jako v předchozím období,spotřeba šla opět o 0,8l/100km dolů. Čili,tam,kde jsem zvyklý,aby byla.
No a teď si auto na dva dny odpočine...mám přezkoušení po 5 letech,akreditovaný metrolog,tak doufám,že to zvládnu

,nějak mi ta teorie a počítání nejistot měření neleze do hlavy

Ale jo,prostě se to zvládne