Zkus poptat

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Zkus poptat
Proboha, kolik musí ujet aby se jí to rentovalo?Maras píše: 17 zář 2021, 12:37 No a o tom, že tenhle motor není pro ty, kdo plánují jezdit převážně dálnici už tady byla mnohokrát řeč. Ti si stěžují, ostatní jsou spokojeni. Apropo, kolegyně z práce chce dávat do DPi LPG. Bude tam mít systém BRC za cenu cca 42k. Samotný systém stojí 35k,cena je vyšší, protože tam je osm vstřikovačů, cca 4k stojí elektronické přimazávání ventilů, což sice mít nepotřebuje, ale ochrání to motor proti zaklepání ventilů, no a za 2k si dává pojištění na 200k.
To je právě o vnímání hluku! Mi nafťáky a zvláště TDi hrozně vadí, naopak znám lidi kteří prožívají až extází z toho zvuku. Inu, každý jsme jiný.Cecil67 píše: 17 zář 2021, 12:46 Zdarec, v práci používáme fabie III 1.4 tdi. Kdyz pak presednu na cestu domu do myho stroje, tak si pripadam jako na horske louce.....ten klid....Ted vazne, 1.5 dpi mi hlučná moc nepřijde. Asi by to šlo vyřešit lépe, ale neřeším to ani mě to neomezuje...
Najezdí asi 11k kilometrů za rok a za současných cen benzínu ušetří cca 1 Kč/km, tak si to spočítej.Cca 4 roky.Auti si chce nechat nejmíň 10 let.willy50 píše: 17 zář 2021, 13:50Proboha, kolik musí ujet aby se jí to rentovalo?Maras píše: 17 zář 2021, 12:37 No a o tom, že tenhle motor není pro ty, kdo plánují jezdit převážně dálnici už tady byla mnohokrát řeč. Ti si stěžují, ostatní jsou spokojeni. Apropo, kolegyně z práce chce dávat do DPi LPG. Bude tam mít systém BRC za cenu cca 42k. Samotný systém stojí 35k,cena je vyšší, protože tam je osm vstřikovačů, cca 4k stojí elektronické přimazávání ventilů, což sice mít nepotřebuje, ale ochrání to motor proti zaklepání ventilů, no a za 2k si dává pojištění na 200k.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |