zakruty zeriem na troch motorkach (pokojne na hlasice na stupackach). Teda vlastne uz len na dvoch, jednu sme minuly mesiac predali. No a so stonicom, kde pokojne v horskych pasoch idem tak, ze by som sam sebe v 169kW Tucsone nestihal. Mam to dokonca aj empiricky zmerane na Sturci a na vychodnej strane Makova. Obe cesty do kopca, ironicky. Tam proste auto ktore ma skoro skoro o 100kW viac nestiha
Aj s dodavkou si vies uzit cestu. Naposledy jadransku magistralu, ktora bola uplne prazdna. Zakruty tam su fakt prijemne. A len pre info za 200km nas predbehla 1 motorka a jeden domaci v aute. Takze ono aj s 6m dodavkou sa da ist celkom dynamicky

len musis mat vsetko na svojom mieste. CO si neuzijes kvoli podvozku su rozbite cesty, ktore tu mame vsade naokolo. Tam clovek celkom trpi. A nepomaha znizeny tlak v pneu, ani vzduchove odpruzenie zadnej napravy
Preto tu spamujem
DPI vlakno, pretoze je to len o tej radosti ktoru si clovek urobi. A ked som mal pozicanu
DPI, tak mi to jazdenie tu radost robilo
Celkom sa tesim na porovnanie, ked bude i30 po FL s tym 70kW
DPI, ze teda ako to pojde. Len snad nedostanem nejake nevhodnou jazdou znicenu predvadzacku (podobne ako kedysi 1,4 TGdi v Ceede, to bol fakt otras). Inak, pozeral som sa na priemerne spotreby teraz u
DPI a tych 6,5 vychadza na 30 aut celkom pekne
https://www.spritmonitor.de/de/uebersic ... power_e=83
Argument, ze "neriesim spotrebu ked si uzivam" je take to caste ospravedlnenie si zlych navykov a s dynamickou jazdou to nema nic spolocneho
Pardon za ciastocny OT / spam vlakna