a už pomalinku finišuju s interiérem .. ještě čekám až mi jedna firma poflockuje do modra všechny sloupky a clonítka co jsem jim v pátek poslal a ještě počalounim středovej tunel a doladim detaily a je to hotový ... to sem zase dám fotky
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

děkuju .. motor je zatim série akorát je se sportovnim vejfukem a ten filtr mám taky v plánu nějak pořešit .. ale ještě nevim protože jsem si teď nedavno ověřil to že do lantry pasuje motor 2.0 i 2.0 turbo z mitsubishi eclipse takže bych ho tam časem rád dalzombyk píše:tak teda maš to pekne spravene, robiš aj motor? pytam sa lebo hladam sporotvy filter

.. tady jsou fotky:
 .. tady jsou fotky: 

jestli myslíš fólie na okna tak tam žádný nemám .. kde jsi na to přišel ?Luciane Dedly píše:co to tam mas za folie??:o)daval sis to tam sam nebo nekde specializovane????

jo taakLuciane Dedly píše:no to měla byt spiše otazka na kopira...nejak mi nedoslo ze sem ted v tvojim denicku uprav
ale taky by se ti tam hodily...nejake modreeeee......
auticko by pak vypadalo tak...kurna jak se to rika........celistveji
 neboj taky budou
 neboj taky budou 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |