Selshig píše:jo tak už vím jak to maš vzadu 215 v předu 195 bych si řikal že by to bylo bez uprav nějake divne a i tak zajimavé že tam ty 215tky vlezli

nemáš to už ted to auto víc linější???
Bez akychkolvek uprav tam vliezli...

Ako vidis na fotke. Samozrejme troska suchania sem tam a spotreba troska up.... BA- Wien mi vysla 12litrov

210km.... t.j. cca 6 litrikov... Aj to sa da. ALe to je dan za Styl vsak

Musis vediet ci chces spotrebu alebo styl
Lenivejsie? je, je to poznat, ale o to lepsie sedi v zakrutach, vazne:!:
Ked vyjazdim tieto aj tak kupujem 195/45.... Tam uz bude ten rozdiel menej cititelny, vraj...
PLny rejd a klepanie? Asi nie, nic som nepostrehol.... Jediny problemom mojim je suchanie a spotreba
Fulli píše:ja mam tiez napisane v TP 13/ 175/70 a mam kamarata ktory mi ponukal 16 215/40 a povedal mi ze on to nema problem dat prepisat v TP ale je pravda ze ma strasne znamosti na policii takze to je asi jedina cesta ako sa to da.......musis najst niekoho kto ma poriadne znamosti a ide vsetko.....aspon tu na slovensku
Ano ano, dalo by sa, len je to velmi zdlhavy proces a nieco na kavu na inspektorat dam radsej niekolko krat nieco na kavu policajtom

hehe. ale este sa mi nestalo ze by mi pozerali kolesa... Predsa len 15´ nie su nicim vynimocnym, este som sa nestretol s "aktivnym" policajtom...