A tak by Mě zajímalo jak jste kdo dopadl!!

Chtěl bych si udělat všeobecný obrázek,jak to u Vás v každém kraji chodí!!No a zajímaly by Mě i nejčastější závady!Na na značce Hyundai!!
Kdyby jste byli tak hodní??Dikec!

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Okamzite (a bez pripravy) jsem vyrazil .. na mycce bylo plno, tak jsem to ani neumyl a vzhledem k tomu, ze mam 11 let (ted uz 12
 Okamzite (a bez pripravy) jsem vyrazil .. na mycce bylo plno, tak jsem to ani neumyl a vzhledem k tomu, ze mam 11 let (ted uz 12  ) stary vuz jsem prosel jako nuz maslem. Naopak jsem byl pochvaleny
 ) stary vuz jsem prosel jako nuz maslem. Naopak jsem byl pochvaleny   Jen me upozornily na volny cep u ramene rizeni (hned jsem to odstranil) jinak vse v naprostem poradku. Priznam se, ze jsem tam jel spis proto, abych zjistil co budu muset dat do poradku, nez to bude na ostro (prvni STK od koupi)
   Jen me upozornily na volny cep u ramene rizeni (hned jsem to odstranil) jinak vse v naprostem poradku. Priznam se, ze jsem tam jel spis proto, abych zjistil co budu muset dat do poradku, nez to bude na ostro (prvni STK od koupi)  .. a ejhle
 .. a ejhle   
 koroze zadnich lemu si nevsimli a do interieru vubec nekoukal, ikdyz tam nebylo co kritizovat.. zvlneny kotouce taky nevadili..
  koroze zadnich lemu si nevsimli a do interieru vubec nekoukal, ikdyz tam nebylo co kritizovat.. zvlneny kotouce taky nevadili..  jediny co je mi fakt divny, ze jsem prosel emise se studenym motorem!! jen mi rikal ten technik ze se nak pomalu vohreva to auto, ale vubec me to netrklo ze je termostat v haji, ani jeho nee, no hlavne ze sedeli hodnoty noo..
 jediny co je mi fakt divny, ze jsem prosel emise se studenym motorem!! jen mi rikal ten technik ze se nak pomalu vohreva to auto, ale vubec me to netrklo ze je termostat v haji, ani jeho nee, no hlavne ze sedeli hodnoty noo..  

Auto mi čeká až za rok,ale už teď vím že pro Plzeňáky je nejlepší STK ve Vejprnicích.6ádný fronty,ani buzerace...Nádhera a ještě ty chlapy co to maj dělají veterány,takže i oko si přijde na své...
 Auto mi čeká až za rok,ale už teď vím že pro Plzeňáky je nejlepší STK ve Vejprnicích.6ádný fronty,ani buzerace...Nádhera a ještě ty chlapy co to maj dělají veterány,takže i oko si přijde na své...| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz | 
| Partner: | Hyundaiklub.pl |