Díky moc,to by bylo bezva.Dám pak v předstihu vědět.Počítám tak v létě,až bude krásně teploučko.Selshig píše:pokud se ti bude chtit jed do stareho jičína tak proč ne...matroš si sežen v tom polsku..jinak rozvody bych už možna i ja vyměnil

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No,já si myslím,že mám větší šrot.Selshig píše:to Kamil: tak řikal že není problem pokud je to ten stejny "šrot" jako ten muj. on totiž mu se nelibi hyundaie děla do americkych aut ale pracuje v hyundaii je to mameluk![]()
![]()
ale autum rozumi ....takže v letě to maš zařizene ...
no klucka stoji origo 1500korun...a ta hodina prace co ti tam zapocital by aj sedela aj ked tie tabulky normohodin neviem ake su....ale inak si si ju mohol kupit sam a vymenenu by si ju mal sam za hodinku pred bytovkou...ja som ju menil nedavno lebo brat bol na navsteve a sa mu podariloSamuel píše: Jo auto zobor............je to tu v Nitre hned nadomnou...........som myslel ze su kvalitny ale ze su tak drahy tak to nie...............inac asi pred 5 tyzdnami som tam dal robit klucku..........na vodicovej strane sa odtrhol bazmek vnutri............chalan asi 19 rocny tam bol mechanik to robil to 3 hodiny a cena prace aj s dielom bola 2156 sk................dam sem doklad prefoteny ked ho najdem aby ste sa zasmiali nad ich nemoznostou................
az na to ze menil len vnutorny kus........taky maly plastovy jazycek alebo take nieco..........nie cela miska ani klucka to ostalo povodne len take male crevko vnutri..........a 2156 je vaaaazne vela.......ale co ked si to nevim spravit sammirec píše:no klucka stoji origo 1500korun...a ta hodina prace co ti tam zapocital by aj sedela aj ked tie tabulky normohodin neviem ake su....ale inak si si ju mohol kupit sam a vymenenu by si ju mal sam za hodinku pred bytovkou...ja som ju menil nedavno lebo brat bol na navsteve a sa mu podariloSamuel píše: Jo auto zobor............je to tu v Nitre hned nadomnou...........som myslel ze su kvalitny ale ze su tak drahy tak to nie...............inac asi pred 5 tyzdnami som tam dal robit klucku..........na vodicovej strane sa odtrhol bazmek vnutri............chalan asi 19 rocny tam bol mechanik to robil to 3 hodiny a cena prace aj s dielom bola 2156 sk................dam sem doklad prefoteny ked ho najdem aby ste sa zasmiali nad ich nemoznostou................ale inak ziadna hroza to nie je....
No to by som cel vidiet co ti menil....ale nechaj tak...a ked nevies menit sam popytaj pomoc u kolegov z klubu nie ?Samuel píše: az na to ze menil len vnutorny kus........taky maly plastovy jazycek alebo take nieco..........nie cela miska ani klucka to ostalo povodne len take male crevko vnutri..........a 2156 je vaaaazne vela.......ale co ked si to nevim spravit sam
bohrosik píše:Tož jelikož jsu z vysočiny a mám malé známosti v servise v Havlíčkově Brodě, tak to zpravidla nechávám tam. Přišlo mi to zatím levnější a s tím člověkem se prostě domluvim co chci to nechci a s čím má případně volat.Lucík píše:A kam chodíš do servisu do Brna? Já do Auto Balvin a nikdy jsem tam neměla auto dýl než do druhého dne... Na ty tisíce KM vyměnit určitě... (lepší než potkanej motor)
Přiznám že jsem nezkoušel rozdíl cen v Brne a v HB, ale myslim že je teď příležitost se na to minimálně optat.
Dík za TIP.
Právě jsem dotelefonoval s AUTO BALVIN - tak výměna cca 10000,- a cca od objednání týden
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |