Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
jsem zvědavej až tam bude ta fólie to bude pak uplně bombadraceq píše:No, není to ještě ono, proto pochvala od de-faco kolegy z branže fakt potěšítom.rockys píše:moc pěkný jak to svítí v noci..chválim
Myslel jsem z tý grafickýtom.rockys píše:a myslíš kolega z grafický branže nebo tunerský?
slyšel sem že to někdo dával reklamní firmě co vyrábí samolepky a tak .. oni ti to vytisknou a vyřežou na fóliiPaul666 píše:Cau lidi, taky jsem se pustil do budiku,ale u Lantry J-2, rozdelani bylo v pohode,ale chtel sem se zeptat jenom, jak to potom z toho pocitace vytisknete, jestli na nakou folii, popr na jakou, nebo jestli to na papir a jestli to lepite na puvodni podklady nebo to udelate nak jinak,, diky moc
mohl bys mě prosímtě na e-mail poslat ten podklad budíků?? nechce se mě to teď rozdělávat aniž bych věděl jaký bude pak konečný výsledekPaul666 píše:Cau lidi, taky jsem se pustil do budiku,ale u Lantry J-2, rozdelani bylo v pohode,ale chtel sem se zeptat jenom, jak to potom z toho pocitace vytisknete, jestli na nakou folii, popr na jakou, nebo jestli to na papir a jestli to lepite na puvodni podklady nebo to udelate nak jinak,, diky moc
měl sem ho dole v podpisu ale po přechodu na nové fórum tam není kruciPaul666 píše:Jasne ze jo,ale potrebuju mejla, neim, kde mam ten tvuj najit
Mě taky prosím kstepan@email.czLimitz píše:mohl bys mě prosímtě na e-mail poslat ten podklad budíků?? nechce se mě to teď rozdělávat aniž bych věděl jaký bude pak konečný výsledekPaul666 píše:Cau lidi, taky jsem se pustil do budiku,ale u Lantry J-2, rozdelani bylo v pohode,ale chtel sem se zeptat jenom, jak to potom z toho pocitace vytisknete, jestli na nakou folii, popr na jakou, nebo jestli to na papir a jestli to lepite na puvodni podklady nebo to udelate nak jinak,, diky moc
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |