Hyundai Scoupé 94

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

Odpovědět
Matt-X

Hyundai Scoupé 94

Příspěvek od Matt-X »

Zdravim lidičky:) Právě mi otec oznámil že mi koupil Scoupé... bohužel nevim jesi to je LS nebo GT, ale samozřejmně by se mi GT zamlouvalo mnohem víc:) Na netu sem o tomhle autu nic moc nesehnal. Takže bych potřeboval nějaký info:) Sem vděčnej všem co napíšou.... To auto se mi líbí.... Jen ses si vyslechnul od bratránka co si s "rákosníkem" užiju:D.... Tak snad nemá pravdu. Díkec všem co se ozvou:) :lol: :)
Reklama

Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Jak moc si s rákosníkem užiješ záleží na moc faktorech, existuje dost Scoupátek která jezdí naprosto vpohodě bez nejmenších problémů ale existuje i hodně aut u kterejch si věk nešetrný zacházení vybírá svojí daň (jako například moje GTčko)
Každopádně já si s skupáčem užil hodně legrace a nehodlám ho jen tak poslat na vrakáč když už jsem na něm tolik prodělal.
Pro mladýho kluka je to auto přímo ideální a i otrlej cestovatel a řidič s pár stovkama tisíc za sebou se divil kolik se toho do Skupáče vejde :-)) (5 lidí a celá jejich bagáž na tejden :wink:
Kdybys měl nějákej dotaz, tak se klíďo zeptej myslím že tu je dost lidí co rádi poradí.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Matt-X

Příspěvek od Matt-X »

Díky moc za odpověd:) No nechám se překvapit:) Doufám že to moje je zrovna to bez problémů:)...je po prvnim majiteli a stav je slušnej...až na to že bylo kleplí...jako většina aut z NDR:)
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“