Spotreba vaseho Santu

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
Stojan

Příspěvek od Stojan »

To Ozawa: ked das "zaslat odpoved" tak klikni do toho najvacsieho bieleho okna a daj alt+p
napis celu adresu linku na obrazok (napr.: http://adresalinku.sk/obrazok.jpg) a znova daj alt+p
Tot vsetko ;)

To Zdenek: Gratulujem k nove hracke ;) Fakt pekny Santa (:
Reklama
 

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pro Ozawu: Kdyby se Ti sem podarilo dat ty fotky upevneni bylo by to super.Urcite to zajima vice lidi.
Predem diky
luboš

Pro Zdenka 76 - pneumatiky

Příspěvek od luboš »

Vítám Zdenka ve společnosti šťastných majitelů vozu Hyundai Santa Fe a chtěl bych se ho zeptat co to má na novém santaféčku za pneumatiky? Z těch fotek jsem to nepoznal. Taky mu závidím to vyhřívání předního skla pod stěrači. To já ještě nemám a na zimu je to určitě výborná věc. A taky palubní počítač. I když bez toho se lze obejít.
zdenek76
******
Příspěvky: 3297
Registrován: 27 led 2006, 19:12

Příspěvek od zdenek76 »

V základu byly letní jak jinak než Kumho, za příplatek 21t jsem vzal tuhle komplet zimní sadu i s disky, pneu jsou Cooper typ Discovery. Disky s letníma pneu jsou dost podobný, akorát nemají prolisy na těch paprscích a mají jinou barvu te středové krytky.
Za palubní počítač jsem rád, měl jsem ho i v předchozím autě a docela jsem si na něj zvykl. Škoda, že tento nemá aktuální spotřebu, i když předtím jsem ji vlastně využíval jen zezačátku, abych zjistil kdy to kolik žere.
To vyhřívání jsem ještě neprubnul, parkuji v garáži, ale určitě na něj dojde. Je to dobrá věc, poprvé jsem se s tím setkal před pár lety tuším na Alhambře, kde teda bylo vyhřívaný celý okno, no a nemělo to chybu.
luboš

pneumatiky

Příspěvek od luboš »

Tak ty Cooper Discoverer M+S mám taky, ale na plechových discích. Byly mi nějaký povědomý, ale nebyl jsem si jistý. Letní, přesněji řečeno celoroční, mám samozřejmě KUMHO 973 nebo 793, teď přesně nevím, .
Ozawa
*
Příspěvky: 89
Registrován: 29 led 2006, 17:00

Fotky DVD

Příspěvek od Ozawa »

Anonymovi - jsou uloženy v osobní galerii. Kdyby bylo potřeba něco dalšího, stačí se ozvat.

Dneska se objevila první nepříjemná závada - prolíná těsnění u differenciálu. Reagovali pohotově - zítra bude díl a ve středu hotová oprava.
Jinak mají na salónu fotky nového SF - paráda - to se jim povedlo. Má prý začínat na 770000,- Je na co se těšit.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pro Ozawu: Diky moc za foto jsou super. Tak to musi drzet, takhle nejak jsem si to predstavoval
Tak to vypada, ze pujdu do Sony (jestli teda do te doby neudelaji novy model).

Jinak jedna spolecnost uz ho asi ma i v CR, koukal jsem na jeho fotky a maj to foceny nekde na place mezi ostatnima autama, cerny a vypada moc dobre 780 bez DPH ...
Ozawa
*
Příspěvky: 89
Registrován: 29 led 2006, 17:00

Ozawa

Příspěvek od Ozawa »

to jsou ty fotky z Tipcars? To vypadá na přístav někde v cizině. Je to opravdu hezká mašinka. Takový malý Touareg :lol: .
To DVD - sice nepracuji pro Sony, ale můžu vřele doporučit. Má to slot i tuším na SD kartu k okamžitému prohlížení fotek.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pro Ozawu: Ano tipcars.com , mam ted posledni dobou tyhle stranky velmi oblibene :) mimo jine ...
Jinak jsem koukal i na jine DVD do auta a tenhle Sony ma opravdu vse co clovek potrebuje.
Jak tady Lubos se Zdenkem zminili ty gumy, tak v tom casopisu, jak jsem zde uvadel Off-Road 11/2005 je test pneu.Zajimave na tom je, ze na pomyslnem 2 miste se umistil Matador Izzarda MP71 :)
zdenek76
******
Příspěvky: 3297
Registrován: 27 led 2006, 19:12

Příspěvek od zdenek76 »

ten na tipcars je podle mě dovoz asi z US, evropská verze má mít snad uzpůsobení pro klasické RZ (dlouhý obdelník) a ne tyto "nákladní", když jsem se na novýho SF ptal prodejce, říkal ře první kousky budou reálně v květnu, ale spíše později.
Stejně je podle mě lepší si rok dva počkat než se tomu novému modelu vychytají všechny mouchy. Ona i ta cena je poměrně krutá :?
Ozawa
*
Příspěvky: 89
Registrován: 29 led 2006, 17:00

Ozawa

Příspěvek od Ozawa »

Nevím, v pneumatikách se moc nevyznám, ale bývalý soused dělá v pneuservisu a doporučil mi Continental winter contact, či tak nějak pro 4x4 a jezdím na nich už druhou zimu a spokojenost, včetně vyjížďky za srnkami :) .
Matador měl minulý rok docela silnou reklamu, tak možná, že zainvestoval do nezávislých testů :twisted: .
jeden odkaz na mou oblíbenou stránku:www.mitsubishi-cars.co.uk . Je tam nová L200. Také velmi hezké autíčko.
Ozawa
*
Příspěvky: 89
Registrován: 29 led 2006, 17:00

Pro Zdenka

Příspěvek od Ozawa »

V salonu říkali, že začnou asi na 770 000,- včetně DPH. To není tak zlé, pokud to dodrží. A o tom,že nebudou už si povídají teď. Říkají, že se snaží zvednout kvóty, ale asi se jim to nepovede. Příští rok na jaře mi končí leasing, tak jsem jim říkal ať "připraví" nějakou předváděčku za rozumnou cenu. :lol:
zdenek76
******
Příspěvky: 3297
Registrován: 27 led 2006, 19:12

Příspěvek od zdenek76 »

Ozawa: to DVD vypadá hoooodně schopně, to je komplet přehrávač + displej nebo se to připojuje ještě k přehrávači? Jak je na tom s hlasitostí, jako jestli je to dobře slyšet při jízdě - kámoš má nějaký obyč a musel to připojit přes zesák k rádiu, jinak to bylo blbě slyšet.
Ozawa
*
Příspěvky: 89
Registrován: 29 led 2006, 17:00

Zdenkovi

Příspěvek od Ozawa »

je to včetně přehrávače. A hlasitost - jede v polovině rozsahu, když jedu hodně rychle - Z 30 stupňů stačí tak 15-17 na běžný provoz v autě. Doma na stole se to jen rozevře a postaví jako "áčko" a už to sviští. Dal jsem za to před dovolenou minulý rok 14.500,- a tošku jsem se kroutil, ale ta pohoda se špuntem v autě a i na dovolený, když byla krize - nastoupila televize - teda pohádky na dvd a byl klííííííd. :D
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Pro Ozawu: Je teda fakt, ze kdyz se v tom casaku zactes mezi radky, zjistis ze nezavisly test na pneu byl proveden na testovacim okruhu firmy Matador :) jestli jsem to teda pochopil spravne z textu ....
Ja ted v aute pro zabaveni ditek pouzivam PDA, ale chci ho pouzivat i na navigaci, takze to musim necim nahradit a tenhle Sony se zda dobra volba.
Novy Santa vypada dobre, ale jak psal Zdenek, asi bych taky pockal az si trochu sedne.
Zadne jine parametry z tech fotek nelze vycist, takze si asi budem muset pockat na Zenevu.
Odpovědět

Zpět na „Santa Fe - Motory“