mam posledni dobou takovy mozna subjektivni pocit, ze to moje coupe nejak nejede..

jenze byl jsem na diagnostice, dokonce na dvou ruznych a zadne zavady v ECU nebyli... svicky jsem koupil novy, 4bodove bosch a mam pocit ze je to jeste horsi hehe

nedalo mi to a vyzkousel jsem teda maximalku a nejak do 180 to jeste jede ale pak uz pod plnym a vubec se tomu nechtelo.. nejak nejezdim obvykle takhle rychle, tak nevim tak nevim, jestli to tak jet ma nebo ne.. jsou dve moznosti, bud je zavada a nebo jsem si proste zvykl.

kazdopadne mam podezreni na svickove kabely, pac uz nevypadaj nejlip, zadny shity kupovat nechci a na poradny ted nejsou penizky.. chtel bych originaly, bosche a nebo nipparts, nevim, nic jineho asi radeji... kazdopadne ted tam mam origo, ktere dodava dougicord, se kterym mi scoupe vubec nejelo, a to ani romcisovi kdyz jsem mu je pujcil.. kazdopadne problem je v tom ze ty zapalovaci kabely, co tam mam, jsou trosku pomichane...
predchozi maj. si nechal dat origo kabel cislo 4 na valec cislo 4, tj ten nejkratsi a pak jsou tam tri stejne dlouhe origo, vsecky c. 1, tj. kabel 2 a 3 nahradil oboji 1kou.. maj odbor +/- 3.3kOhm mimo ty ctyrky to uz nevim kolik ma.. tak co myslite? delaj to ty kabely? zvykl jsem si a to auto proste neni zadny velky sportovec..
jeste mam dohad ze ty kabely to asi nebudou protoze takhle pomichane uz byli kdyz jsem to koupil a jak rikam v nemecku na dalnici..... a tak dale

uz me to docela vrta hlavou dyl, ale nechtel jsem z toho delat nejaky zavery ale kdyz jsem dneska ficel po dalnici tak jsem to zkusil a nejak me to prekvapilo jak se tomu nejak nechtelo....... musim jeste nechat zkontrolovat brzdy, jestli nejsou nejaky seknuty, protoze uz jsem jednou jezdil se seknutou ruckou

mno v podstate jsem si odpovedel sam, svickove kabely, nebo brzdy... tak mozna zbytecne tema, ale mozna se tady alespon rozjede nejaka diskuze na tohle tema, kdyz uz nam zacina okurkova sezona