Draha rada nad zlato pri kupe TUCSON

Hyundai Tucson 1. generace 2004 - 2010 (JM) - nástupcem byla ix35 v letech 2010 - 2015.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Paci

Draha rada nad zlato pri kupe TUCSON

Příspěvek od Paci »

Zdravím
jsem postaven před dilema jestli Tucsona nebo Sportage. Prosím uživatele o praktické skušenosti.
Díky
Reklama
 

Danda

Tucson

Příspěvek od Danda »

Ja bych sel do hyundaie ))Je Nedavno jsem s nim jezdil a je to super kara !!!
Relic

Sportage nebo Tucson

Příspěvek od Relic »

Jezdil jsem v obou autech, jízdní vlastnosti řekl bych stejné, jak v lehčím terénu tak na silnici. Kia ale měla za méně peněz více muziky a celkově mi interiér připadá hezčí. Přední maska se ale zase lépe povedla hyundai... Těžké rozhodování, ale i přesto jsem si koupil Sportage a je skvělá! SUV Zdar!
akro260
*
Příspěvky: 27
Registrován: 31 kvě 2005, 18:51
Bydliště: Praha

Příspěvek od akro260 »

Je to na stejném podvozku, tudíž jízdní vlastosti stejné, takže co se ti více líbí to bych bral. :)
Wocko

Re: Sportage nebo Tucson

Příspěvek od Wocko »

Nevíte kolik má spotřebu KIA Spoartage 2.0 CRDi?
bob
*
Příspěvky: 35
Registrován: 10 lis 2005, 22:36

Příspěvek od bob »

Tucson je elegantnější :wink:
Uživatelský avatar
servo
**
Příspěvky: 154
Registrován: 25 pro 2005, 21:10

Příspěvek od servo »

I mne a viac Tus paci, ale aj Sport. je pekny...predajca Kie mi vravel, ze Sport. je na polotuhej naprave vpredu, neviem ci aj Tuc. alebo Spotr. spravili narokom akoze viac pre teren, alebo sa mylil :-)))
A vsimol som si u Sport. je akoby vacsi priestok medzi kolesami a blatnikmi, ale to moze byt len tym, ze ma blatniky tensie...neviem, ale je naozaj vyssie polozeny.
pony.expres

KOUPIT TUCSON 2.0CRDI?

Příspěvek od pony.expres »

KOUPIT ,NEBO POČKAT NA NOVĚJŠÍ MOTOR?Z VAŠICH DISKUZÍ O SPOTŘEBĚ 12-14LITRŮ JSEM ČÍM DÁL VÍCE NEROZHODNÝ.AUTO JE TO KRÁSNÝ.
Uživatelský avatar
servo
**
Příspěvky: 154
Registrován: 25 pro 2005, 21:10

Příspěvek od servo »

Pokial ja viem, tak diesel ma trochu mensiu spotrebu (9-10) nez benzin (10-12, ten mam ja) a + vraj je tam problem s pocitadlom priemernej spotreby, ktore ukazuje ovela viac, ale neviem tuto inf. zarucit.
PS: inac do auta som i ja "zamilovany" (design + jazdne vlastnosti = na 1*)
Uživatelský avatar
bernard.kratochvil
*
Příspěvky: 77
Registrován: 09 lis 2005, 11:52
Bydliště: Vsetín

Příspěvek od bernard.kratochvil »

Můžu potvrdit, moc se mi libí,
BEN,,,,Tucson 2,0i 16V DOHC CVVT duben 2005,, LPG sekvenční listopad 2007
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Určitě to kup. Cena modelu 2005 je super. A s tou spotřebou to není tak strašný. Jezdím v pohodě za 9 litrů. Nevím jakým způsobem jezdí ti zoufalci co mají spotřebu 12-14l. Teď mám najeto 3000 km. Město/mimo 20/80. Po zkušenostech s Octaviemi (7 let ) je tohle auto fantastický. VGT je samozřejmě bomba ale proč dávat o 100 000 Kč víc? FIN 2,0 CRDi.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jastě, jdi do CRDI. Mám rok CRDI 83kw v tucsonu v AT+sekvence a nemá chybu.Spotřeba kolem 9l. Najeto 23tis km.Pro rodinné cestování dostatečně živé. Ocenuji hlavně komfort, výbavu a atraktivní design.
Zdravím všechny Tucsonáře...
Pepa

Příspěvek od Pepa »

Doporučuji Tucsona, na podzim sme vybírali SUV a z průřezu trhu nám vylezl právě Tucson. Jeli sme a vyzkoušeli snad vše, nejtěžší rozhodnutí bylo po selekci kdy nám zbyla nová benzínová Suzuki Vitara a Tucson crdi. Vitara je fakt suprově nejnovější dizajn, ale podpora zastoupení Suzuki je nula a to co udělal Hyundai na konci roku za akci rozhodlo. No teď je na něm nalítáno 3T a zatim jen spokojenost - snad mu to vydrží. Vzhledem k tomu, že já jezdim především Patrola 3 GR a Tucsona jen tak 3x v tejdnu vždy mě mile překvapí a to fakt.
Návštěvník

Re: KOUPIT TUCSON 2.0CRDI?

Příspěvek od Návštěvník »

pony.expres píše:KOUPIT ,NEBO POČKAT NA NOVĚJŠÍ MOTOR?Z VAŠICH DISKUZÍ O SPOTŘEBĚ 12-14LITRŮ JSEM ČÍM DÁL VÍCE NEROZHODNÝ.AUTO JE TO KRÁSNÝ.
V tomto týdnu jsem zklusil projet TUCSON 2.2 CRDi a musím říct,že je znatelný rozdíl oproti starému 83 KW a nový 103 KW je to znát a je klidnější,tak se neukvapuj potom to člověka mrzí a nejde s tím nic dělat,raděj vyčkej a rozvaž si to nový je nový i za cenu truchu vyšší,ale není to rohlík je to auto . Pokud ti to stačí,ale běž a svez se v novém mají je všude již jako předváděčku. To musí každý sám,ale pak to dlouho trvá když se člověk unáhlí a víš co myslím......................................
Uživatelský avatar
servo
**
Příspěvky: 154
Registrován: 25 pro 2005, 21:10

Příspěvek od servo »

VGT je lepsi to je pravda, no ma to jednu chybicku a to nie len pri Hyundai - samotny system VGT vraj ma mensiu zivotnost nez ostatne sucasti agregatu, inymi slovami skoro sa kazia. Prave ta mechanicka cast naklapania loaptiek je zranitelny cast. No nechcem odhovarat v ziadno pripade, len pomoct s info, ktore som ja pocul od viacerych skusenych automechanikov. Mozno je lepsie riesenie kupy bez VGT a precipovat...kto vie? :-) vela zdaru!
Tucson 2.0i CVVT + Getz 1.4i + Galloper 2.5TD
Odpovědět

Zpět na „Tucson I“