Poistka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- QlimaxXx
- *
- Kontaktovat uživatele:
Poistka
Zdravim .. stalo sa mi nedavno mi prestalo svietiť cele podsvietenie na palubovke tak si myslim že bude poijstka vypalena a tak isto mi nesvietila jedna strana obrysovych svetiel tak som začal vymienat poistky a našiel som jednu 10A vadnu tak som ju vymenil za novu 10A a zapol som osvetlenie no svietilo to asi minutu potom zas vypalilo poistku neviem čo s tym ked tam je 10A poistka ktora tam je predefinovana tak to nevydrži dal som tam 15A poistku funguje to asi tyzden a vačšinou sa jazdi na aute za tmy ale bojim sa toho či sa niečo nemôže spaliť keď je tam silnejšia poistka aka tam bola hmm neviem čo s tym poradte niekto pls vopred Ďakujem
Hyundai Accent 1.341 GLS 64,49KW r.v.95
Masažny stroj
KenWooD SubWoofer 1000watt RMS 

Masažny stroj

- Reklama
Re: Poistka
No to vypadá asi na nějaký zkratík,QlimaxXx píše:Zdravim .. stalo sa mi nedavno mi prestalo svietiť cele podsvietenie na palubovke tak si myslim že bude poijstka vypalena a tak isto mi nesvietila jedna strana obrysovych svetiel tak som začal vymienat poistky a našiel som jednu 10A vadnu tak som ju vymenil za novu 10A a zapol som osvetlenie no svietilo to asi minutu potom zas vypalilo poistku neviem čo s tym ked tam je 10A poistka ktora tam je predefinovana tak to nevydrži dal som tam 15A poistku funguje to asi tyzden a vačšinou sa jazdi na aute za tmy ale bojim sa toho či sa niečo nemôže spaliť keď je tam silnejšia poistka aka tam bola hmm neviem čo s tym poradte niekto pls vopred Ďakujem

i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000