Moderátor: Moderátoři
xkrchnav píše:jo ahá! Tak to je nádhera. Ale to by som nebol ja keby som niečo nenašiel - je fakt krásna a super nápad - toto mi nenapadlo. Ale vo firefoxe to neide
(mám firefox 3.0.3)
jo pokusim se ale jelikoz cumim do pc celej tyden chci aspon o vikendu mit chvili cas na rodinuVita píše:Miloshi a to prohozeni panelu by slo ??
Dik.
V pohode ... ja jenom, jestli to nezaniklo v informacnim sumu .....milosh píše:jo pokusim se ale jelikoz cumim do pc celej tyden chci aspon o vikendu mit chvili cas na rodinuVita píše:Miloshi a to prohozeni panelu by slo ??
Dik.
Jaký používáš prohlížeč? Ve své Opeře jsem to zkusil a nestává se mi to.MartasZ píše:Hele přišel sem na zajímavej problém, už se mi to dvakrát potvrdilo...
Když sem v nějakym topicu kterej má víc stránek a jsem třeba na předposlední a kliknu tam na nějakej odkaz, ten se mi otevře v tom samym okně, pak dám ZPĚT, tak se to vrátí na poslední stránku toho topicu a ne tam, odkud sem kliknul. hmm???
No jelikož už mám na net čas jen v práci, tak tady používám starej Internet Explorer 6.. doma sem to nezkoušel, tak nevim..Tringi píše:Jaký používáš prohlížeč? Ve své Opeře jsem to zkusil a nestává se mi to.MartasZ píše:Hele přišel sem na zajímavej problém, už se mi to dvakrát potvrdilo...
Když sem v nějakym topicu kterej má víc stránek a jsem třeba na předposlední a kliknu tam na nějakej odkaz, ten se mi otevře v tom samym okně, pak dám ZPĚT, tak se to vrátí na poslední stránku toho topicu a ne tam, odkud sem kliknul. hmm???
Ale stejně je to zvláštní problém. S XHTML taky dost dlouho dělám a dost dobře si nedokážu představit, jak bych takového chování vůbec docílil. Tlačítko Zpět je čistě záležitost prohlížeče a ne stránky, v Opeře máme dokonce dvě
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |