Ahoj Zdeněk
Moderátoři: Martun, Moderátoři
ZdeněkSvoboda píše:I já se připojím s přáním krásných Vánoc a do nového roku jenom zdraví...a to ostatní snad příjde samo![]()
Ahoj Zdeněk
Na Silvestra pijou pouze amatéřimaring píše:Tak dúfam,že jsme všetci v zdraví prežili Silvestra a do nového roku 2009 prajem všetkým všetko krásné,dobré a príjemné...
Hlavne vela spokojných kilometrov s akccentíkmi i ostatními hyundai mašinkami
jedna otazka - naco vozit kanister? pump je vela a myslim ze nikde v CR nie su vzdialenosti medzi pumpami viac nez 40km. Naftu v plastovom kanistre prevazat mozes. Robia sa myslim aj tvare vlozky do nahradneho kolesa (rezervy), objem je myslim 4 litreHuda08 píše:Ahoj,
měl bych takový dotaz: vozíte sebou v autě kanistr s naftou a pokud jo, tak kde? Uvažoval jsem o něm, ale když bych ho dal jen tak do kufru, tak tam bude poletovat a to nechci.
PS: dá se použít plastový kanistr na naftu?
Díky.
Všiml jsi si, že v příslušenství je možnost montáže trojbliku a za relativně fajn cenu. Pokud to funguje jako u VW koncernu, tak do toho asi půjdu...matysekul píše:Koukal jsi na normální,nebo akční ceník.Mají tam teď trochu hokej,ale cena je stejná jako v prosinci,tzn. 259900,-
http://www.hyundai.cz/download/ceniky/c ... cent_a.pdf
EDIT:Koukám,že v tom dělá někdo trochu bordel.Co se tu děje?Odpovím a příspěvek,na který odpovídám je fuč.
Moje chyba. Všiml jsem si akčního ceníku, tak jsem příspěvek smazal, protože na něj v tu chvíli nikdo nereagoval. Sorrymatysekul píše:Koukám,že v tom dělá někdo trochu bordel.Co se tu děje?Odpovím a příspěvek,na který odpovídám je fuč.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |