Zdravím všechny
mám problém se zadní nápravou, začalo tam něco nesnesitelně klepat, tlumiče a stabilizatory jsem vymenil,ale pry tam jsou nějaké silenbloky, tak pokud mate nekdo nějake zkušenosti a víte kolik jich tam je, tak prosím pisněte. dik
Luca$ píše:Zdravím všechny
mám problém se zadní nápravou, začalo tam něco nesnesitelně klepat, tlumiče a stabilizatory jsem vymenil,ale pry tam jsou nějaké silenbloky, tak pokud mate nekdo nějake zkušenosti a víte kolik jich tam je, tak prosím pisněte. dik
Jo a mám Hyundai coupe 1,6l , r.v 97
Zdravím, příspěvek by měl být v kategorii Coupé, ale nevadí, snad to Sonáťáci přežijou . Měnil jsi uložení tlumičů? Mně se to celý urvalo a hrozně to pak mlátilo. Jinak silentbloků je tam asi 8, ale už si to přesně nepamatuju. To ať ještě někdo poradí...
zjistil bych jestli to neni treba jen kufr ono to nekdy vypada ze to hrka na naprave a pak se zjisti ze je to zamek nebo viko kufru jen radeji to checkni predtim nez budes neco draze vymenovat
nejpravděpodobněji silentbloky stabilizátoru, jsou 2ks, na každé straně jeden a dá se sehnat za pár desítek korun, je to kus gumy, výměna za pár minut (4šrouby).
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997