ale bohuzel tet musim investovat do lozisek

co myslis Hardcame ze by to nebylo spatny + xenony ve vnitř

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
te jsem to překládel na strance, pravdě podobne si to musime předelat sami do tech svetlometuHardcam píše:Jsem sice na mobilu,ale je to krasny. Copak to stoji,nevidim cenu?
musis pres predni sklo je to spojene silikonem takze se svetlometem do trouby aby se to ohralo a povolil silikon, ja jsem to tam nedaval jelikoz bylo spatne poskrabane a mam uz nove, tak jsem se tam dostal nasilim, potom se musi odsroubavat parabola, odzkouset jedine tak rozdelat motorek a kouknout co je tam spatneHardcam píše:Jeee....to vis, ze me to zajima...no, hlavne jak se k nemu dostanou a jakym zpusobem ho ozkouset...cetl jsem, ze mohou byt vycvachtany kolecka.
nemyslel jsem do mikrovlnky do obyc, nove sklo se neda sehnat musis si koupit nove svetlo musel jsem koupit jedno svetlo me stalo 2000 se slevou velkouHardcam píše:Sklo-plast jsem zkouisel sundat a nic...do mikrovlnky to davat nebudu, bojim bojim, zkusim to jinak. Vidim, ze to da praci. Kde jsi sehnal nove sklo?
take jsem si rikal casem jeste koupim druhyHardcam píše:To je docela slusna cena...
jo budu se snazit tet me vycucne oprava kolaHardcam píše:Kup co nejdriv, at se opotrebovavaji soucasne.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |