No jelikož mám sekvenční vstřikování tak ta přestavba byla dražší a to 32500kč a vyjel jsem celou nádrž a po natankování 42 litrů jsem najel kombispotřebou 545 km tak to je spotřeba 7.7 na sto tak to docela jde. myslím si že když to ještě přišlápnu tak to bude tak kolem 8-8.2 litru a to jezdíme převážně ve dvou.Lukasking píše:To jsem měl na mysli, 40 litrů plynu. Taky mám toroidku. Chtěl jsem se zeptat, kolik si dal za přestavbu? Ja mám plyn už 8mým rokem a ted v zimě už to membrány v reduktoru nejak těžce rozcházej. Teda než se ohřejou, pak je všechno OK. Tak přemýšlím o kompletní generálce plynu. Měla by po tom klesnouz i spotřeba.
U Hyundaiů se na spotřebě dosti podepisuje stav vývukových svodů. U většiny takovýchto žroutů je příčinou prasklina na svodech. Stačí nechat zavařit, ale pouze někde kde to umí pořádně jelikož pokud to trošku odfláknou tak to zas praskne.Homer píše:Chlapci co mám udělat, moje Lantra wagon 1,6 16V r.v. 10/99 mi žere jako protržená. Jezdím tak napůl město, a bere mi 10 l/100 je to normální. Když tady u vás čtu spotřebu 7 - 8 jak to děláte? Otáčky držím mezi 2 - 3 tisícema a žere a žere. Kolik by stála přestavba na plyn? Díky za rady. ahoj
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |